Şehit Hakan Yılmaz adına Afrika'da 4. Su kuyusu açıldı

TAKİP ET

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle Deniz Feneri Derneği'nin öncülüğünde yapılan'1000 Şehidimiz İçin 1000 Su Kuyusu' projesi kapsamında şehitlerimizin ismini taşıyan su kuyuları Afrika'nın farklı ülkelerinde açılarak hizmete giriyor.

8 Mart 2016 tarihinde Şırnak ili İdil ilçesinde hendek operasyonları sırasında şehit düşen Karamanlı Özel Harekat Polisi Hakan Yılmaz adına Benin’de açılan Su kuyusu ise tamamlanarak Afrikalı kardeşlerimizin hizmetine sunuldu.
Bugüne kadar Afrika’nın farklı bölgelerinde şehidimiz Hakan Yılmaz adına açılan 4. Su kuyusunun hizmete girmesi nedeniyle şehidin eşi Tuba Yılmaz’a Deniz Feneri Derneği tarafından su kuyusu beratı verildi.
Beratta, “1000 Şehidimiz için 1000 su kuyusu projemiz kapsamında aziz şehidimiz Hakan Yılmaz adına Benin’de bir su kuyusu açılmıştır. Ülkemiz için canını seve seve feda eden kahraman şehidimizi bir kere daha rahmet ve saygıyla anıyor, geride kalan ailesi ve tüm sevenleri için sabrı cemil ve sağlıklı bir hayat diliyoruz” dendi.
Şehit PÖH Hakan Yılmaz’ın eşi Tuba Yılmaz’da, “Dördüncü su kuyumuz için emeği geçen İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya ve Deniz Feneri derneğine şehidim ve kendi adıma çok teşekkür ederiz” dedi.