ŞEHİT AİLELERİNE KOMİSYON YOK

TAKİP ET

Karaman'da Şehit Aileleri ve Yakınlarından Komisyon almayarak örnek bir davranış sergileyen ve yeni hizmete açılan 'Yerli Gayrimenkul Emlak Ofisi', bu tutumu ile takdir görüyor.

EMEKLİ GELİR UZMANI, GAYRİMENKUL DANIŞMANI OLDU

         Karaman’da Şehit Aileleri ve Yakınlarından Komisyon almayarak örnek bir davranış sergileyen ve yeni hizmete açılan “Yerli Gayrimenkul Emlak Ofisi”, bu tutumu ile takdir görüyor.

           Karaman’da Vergi Dairesi Müdürlüğünde 30 yıldır Gelir Uzmanı olarak hizmet veren ve emekliye ayrılan Gelir Uzmanı Mustafa Yerli, Karaman’da Gayrimenkul üzerine Emlak Ofisini hizmete açtı.
            Karamanlının da yakından tanıdığı Mustafa Yerli, emekli olduktan sonra Karaman’da Emlak ve Gayri Menkul Danışmanı olarak müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerine başladı.
Kent merkezinde yaşayan 150 bin nüfusun ihtiyaçlarına yönelik hizmet vermek için emlak ofisi açan Yerli, işletmede emlak işlerine dair her türlü kiralık veya satış üzerine gayrimenkul hizmetleri sunuyor. 
 

ŞEHİT AİLELERİNE KOMİSYON YOK
         İlde Şehit Ailelerine yönelik her türlü kiralık mesken, daire konut ve arsa satışları üzerine de komisyon almayan ve tek emlakçı olma özelliğini de barındıran Mustafa Yerli’nin bu davranışı da takdir görüyor.
İlde İmaret Mahallesi 154. Sokak No 6/D sayılı yerde Emlak ve Gayrimenkul üzerine Danışmanlık hizmeti veren Mustafa Yerli, ayrıca ülkenin güçlü emlak sitelerinden biri olan Hürriyet Emlak sitesinde de Yerli Gayrimenkul.com adı altında hizmet veriyor.
           Kent merkezinde ve Karaman bölgesinde vatandaşların Daire, dükkan, arsa, tarla, bahçe ve benzeri birçok gayrimenkul üzerine her türlü ihtiyacını karşılayacak nitelikte araştırma ve takip işlerini de hassasiyetle sürdüren Mustafa Yerli, müşteri memnuniyetini de samimiyet ve güleryüz eşliğinde kazanıyor.
Karaman’da son yıllarda hızla artan yapılaşma, kiralık ve mülkiyet satış talepleri de emlak ofislerine olan danışmanlık hizmetini doğrudan artırıyor. 
          Bu anlamda da emekli olduktan sonra ofisini açan çiçeği burnunda Gayrimenkul Emlak Danışmanı Mustafa Yerli; “Karamanımızda da sürekli ihtiyacı hissedilen gayrimenkul üzerine kiralık ve satış işlemlerinde halkımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu anlamda da alıcı ile satıcıyı buluşturmak için hizmetimize başladık.”dedi.
İşletme bazında satılık veya kiralık ev, arsa, araziler, kiralık dükkanlar yer alırken, bunların alım satımı ve kiralaması, daire, arsa olarak yatırım yapmak isteyenler de, Yerli Emlak Ofisinde ihtiyacını karşılayabiliyor.