Şaşma'ya bir ödül de Konya Müftülüğü'nden

TAKİP ET

Karamanlı Şair İbrahim Şaşma Konya Müftülüğü tarafından düzenlenen "Büyüklerimizden Masallar-İyilik ile Gönüllere Dokun" temalı yarışmada birinci oldu. 

Şaşma, yaptığı paylaşımda, “Diyanet İşleri Başkanlığınca, Kur'an kurslarında ve camilerde eğitim almakta olan kursiyerleri üretmeye ve değerlerimiz üzerinde düşünmeye teşvik etmek, yıllardır ağızdan ağıza, kuşaktan kuşağa aktarılan fakat günümüzde unutulmaya yüz tutmuş masal kültürünü canlandırmak ve bu yolla değerler aktarımını sağlamak amacıyla "Büyüklerimizden Masallar-İyilik ile Gönüllere Dokun" temalı bir yarışması düzenlenmişti. 
40 yaş üstü olup 2018 yılından itibaren Kur'an kursları ve camilerde herhangi bir programda kaydı bulunan vatandaşların katılım sağladığı bu yarışmada birinci olmanın, onuru yaşıyorum. İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde  ödülümüzü İl Müftü Yardımcısı Kuddusi Uysal hocamızın elinden aldım
Yazmak güzel şey, eserimizin Diyanet İşleri Başkanlığı gibi kutsi bir makamdan birincilikle tescillenmesi güzel şey, çocuklarımızın o pak gönüllerine bu eserle dokunacak olmak güzel şey.” dedi.



Karaman İbrahim Şaşma