SARIVELİLER'DE BAĞIŞ DUYARLILIĞI

TAKİP ET

Sarıveliler Belediyesi, Sar-Der ve Türk Kızılay'ı iş birliği ile her yıl olduğu gibi bu yılda ortaklaşa düzenlenen 21. Kan Bağışı kampanyası..

 26 Kasım 2015 Cuma günü 12 – 16:30 saatleri arasında Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

Kan bağışı kampanyası öncesi Türk Kızılay'ı Konya Kan Merkezi yetkilileri Belediye Başkanı Hayri Samur’u makamında ziyaret etti.
Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Türk Kızılayı'nın çalışmaları hakkında bilgi veren yetkililer, Kızılay'a sağladığı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Samur’ a teşekkür etti.
Kan vermenin sosyal bir sorumluluk olduğunu kaydeden Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, kendisi de kan vererek, kampanyaya destek verdi.
Başkan Samur, “Hayati bir öneme sahip olan kan için Türk Kızılay’ı sürekli kampanyalar düzenliyor. Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Bu nedenle kan bağışında vatandaş desteği çok önemlidir. Sağlıklı her bireyin bu kampanyaya destek vermesi gerekmektedir. Biz belediye olarak Kızılay’ın her zaman yanında ve destekçisiyiz. Vermiş olduğumuz kanların vatandaşlarımız tarafından değerlendirilip, bir cana kan olmasını Allah’tan diliyorum.” şeklinde konuştu.
Kampanyada yaklaşık 36 ünite kan temin edildi.