Sarıveliler Kaymakamı Efe Covid-19 Denetimine Katıldı

TAKİP ET

İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği 13-14 Şubat "Koronavirüs Denetimleri" genelgesi kapsamında Sarıveliler'de Pazar, iş yerleri, marketler, alışveriş alanları, taksiler, petrol istasyonlarında denetimler yapıldı.

Karaman’ın Sarıveliler ilçesine atanan ve geçtiğimiz hafta başında görevine başlayan Kaymakam Ayşegül Efe, ilçede kurulan semt pazarında ve işyerlerinde covid-19 denetimine katıldı.

İlk olarak Pazar esnaflarını denetleyen Kaymakam Efe, Pazar esnafı ve vatandaşlar tarafından “Sağlık için hepimiz için” sloganına uygun davranılıp davranılmadığını kontrol etti.

Büyük oranda kurallara uyulduğunu gözlemleyen Kaymakam Ayşegül Efe duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Halkımızın sağlığı için gerekli olan tüm tedbirler konusunda hassas davranılması gerektiğini” belirtti.

Kaymakam Efe daha sonra ilçedeki işyerlerini de gezerek korona virüs kurallarına uyulup uyulmadığını denetledi.

Denetimlerde faaliyet gösteren işyerlerinin hafta sonu hizmet verecekler arasında yer alıp almadığına, özellikle ”SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN” sloganına uygun davranılıp davranılmadığı kontrol edildi. Yapılan ziyarete görülen eksikliklerin giderilmesi için rehberlik edici şekilde uyarılarda bulunuldu.

Büyük oranda kurallara uyulduğunu gözlemleyen Kaymakam Ayşegül Efe duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hassasiyetlerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Halkımızın sağlığı için gerekli olan tüm tedbirler konusunda hassas davranılması gerektiğin belirten Kaymakam Ayşegül Efe, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasının insan ve toplum sağlığı için önemine dikkat çekti.

Yapılan denetimlere Kaymakam Ayşegül Efe, Belediye Başkan vekili ve daire amirleri katıldı.