Sarıveliler İlçesinde Kutlu Doğum

TAKİP ET

Kutlu Doğum haftası etkinlikleri Sarıveliler İlçesinde İl Müftüsü Nuri Değirmenci'nin de bulunduğu ve Sarıveliler Kaymakamı Ali Öner, Belediye Başkanı Hayri Samur, İlçe Müftüsü Fatih Yıldız ve beraberindeki daire amirleri, Din Görevlileri vatandaşlar ve öğrencilerin katılımı ile dua yapılarak Kutlu Doğum Haftası Etkinliklerinin açılışı yapıldı.

 SARIVELİLER İLÇESİNDE KUTLU DOĞUM

Kutlu Doğum haftası etkinlikleri Sarıveliler İlçesinde İl Müftüsü Nuri Değirmenci’nin de bulunduğu ve Sarıveliler Kaymakamı Ali Öner, Belediye Başkanı Hayri Samur, İlçe Müftüsü Fatih Yıldız ve beraberindeki daire amirleri, Din Görevlileri vatandaşlar ve öğrencilerin katılımı ile dua yapılarak Kutlu Doğum Haftası Etkinliklerinin açılışı yapıldı.

İlçe Müftülüğü tarafından oluşturulan D.İ.B ve T.D.V yayınlarını içeren indirimli kitap satış stantların gezilmesini müteakip katılımcılara İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen Kutlu Doğum Aşı ikramı yapıldı.

Etkinlikler kapsamında öğleden sonra saat 14:00’ de Belediye Düğün Salonunda İl Müftüsü Nuri Değirmenci tarafından “Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Hukuku” konulu konferans verildi.

Daha sonra İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri arasında düzenlenen Ezanı Güzel Okuma, Peygamberimize Mektup ve Güzel İlahi Okuma yarışmalarında dereceye girenlere hediyeleri takdim edildi.