Sarıveliler'de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

TAKİP ET

Sarıveliler’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla  kutlandı. Kutlama Programı 28.10.2019 Pazartesi Günü saat:10:da başladı. Tüm resmi kurumlar, özel işyerleri ve okulların bayraklarla donatılması ile başlayan programa Anıt Alanındaki Atatürk Anıtı'na Çelenklerin sunulması ile devam edildi. Protokol sirasına göre çelenlerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile çelenk sunma programı sona erdi.

Programa Sarıveliler Kaymakamı Emrah Uzun, Belediye Başkanı Vekili Sait Akgül, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

2019 Ekim 2019 Salı Günü Saat 09:15 'de Kaymakam  Emrah Uzun' un Kaymakamlık Makamında tebrikleri kabulüyle başlayan programa saat 10:00 da Anıt Alanında yapılan programla devam edildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasını müteakip Kaymakam Uzun'un günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam edildi. Şiirlerin okunması ve gösterilerin yapılmasıyla devam eden program 100. Yaşına Doğru Temalı Kompazisyon Yarışmasında 1. Olan öğrencinin eserini okuması ve öğrenciye Sarıveliler Kaymakamı Emrah Uzun'un ödülünü vermesi ile son buldu.

Törene İlçe Kaymakamı Emrah Uzun, Belediye Başkanı V. Sait AKGÜL, Şehit Aileleri, Gaziler, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Uzun programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.