Sarayönü Maçına Ortaca Maçı 4. Hakemi Atandı!

TAKİP ET

Temsilcimiz Karaman Belediyespor'un BAL Ligi 7. Grupta Pazar günü yapacağı mücadeleye tepki çeken bir hakem daha atandı.

Lig başından beri sistematik olarak temsilcimize karşı hakem hataları bitmek tükenmek bilmedi. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. grupta mücadele eden temsilcimiz Karaman Belediyespor 2 hafta önce kendi evinde Ortaca Belediyespor’u ağırlamıştı. Temsilcimiz Ortaca Belediyespor ile oynadığı maçta özellikle ilk yarıdaki hakem hataları ve skandal bir kırmızı kartla 10 kişi kaldı. Ortaca Belediyespor karşısında hakem hataları nedeniyle 3-0 yenik duruma düştüğü halde skoru 3-3 e getirerek 1 puanı koparan temsilcimiz Karaman Belediyespor, her maçta rakipleriyle beraber hakemleri de yenmek zorunda kalmıştı.

O maçta hakemlere rağmen Karaman Belediyespor yıkılmamış ancak hakemlerin tuttuğu raporla temsilcimize saha kapatma cezası gelmişti. Grubumuzda birçok maçta çıkan olaylarda hiçbir takım saha kapatma cezası almazken, gözlemci ve hakemlerin skandal raporuyla temsilcimize ceza verildi.

O maçta hakemlerin yazdığı skandal rapora ödül TFF’den geldi.

TFF, temsilcimiz Karaman Belediyespor ile 23 Şubat 2020 Pazar günü Sarayönü Spor ile oynayacağı maça Ortaca maçının 4. Hakemi Bursa Bölgesinden Oğuzhan Özkeskin atandı.

TFF’nin skandal ataması Karaman Belediyespor taraftarlarının tepkisine neden oldu.

MAÇIN HAKEMLERİ;

Hakem: Oğuzhan Keskin

1. Yardımcı Hakem: Berat Binbir

2. Yardımcı Hakem: Mustafa Uğur Erkan

4. Hakem: Mehmet Kahraman

Gözlemci: Olgun Başdan