SARAY'DAN ATIŞTIRMALIK

TAKİP ET

Türkiye'nin sevilen atıştırmalık markası Saray'ın dudaktan kalbe bir lezzet akışı başlatan ürünü Chocolips, şimdi de iki talihli çifte Roma tatili hediye ediyor.

20 Şubat’ta başlayan ve 20 Mayıs’ta tamamlanacak kampanya kapsamında çekilişe katılanlar, Saray’dan özel hediyeler de kazanacak. Kampanya detaylarına www.chocolips.com.tr web adresinden ve Chocolips’in sosyal medya hesaplarından ulaşılabiliyor.

Enfes çikolata dolgusu ve kakaolu yumuşacık keki ile dudaktan kalbe bir lezzet akışı başlatan Saray’ın efsane ürünü Chocolips, şimdi de bu enerjiyi romantik bir tatil ile Roma’ya taşıyor.
Türkiye’nin sevilen atıştırmalık markası Saray’ın en iddialı tatlarından biri olan Chocolips, tutkunlarını 20 Şubat’ta başlayan ve 20 Mayıs’a kadar sürecek özel bir kampanyaya davet ediyor. Bu özel kampanya neticesinde yapılacak çekilişle iki kişi çift kişilik Roma tatili kazanma şansı yakalıyor.
Kampanyaya katılım ise oldukça kolay. Chocolips’in üçlü paketlerinden çıkan şifre ile www.chocolips.com.tr adresini ziyaret eden Saray Chocolips severler, paket içindeki ürün kodunu ve kişisel bilgilerini sisteme giriyor. Sistem kodu doğruladıktan sonra kişi kampanyaya katılmış oluyor.
Mayıs ayında yapılacak Roma çekilişine kadar, katılımcıları küçük sürprizler de bekliyor. Mart ve Nisan aylarında düzenlenecek ön çekilişlerde de yüzlerce kişi sevilen lezzet Chocolips’ten; 24’lük Chocolips Paketi, mini hoparlörler ve mini çanta aynaları gibi şık ve romantik hediyeler kazanma şansı yakalıyor.
Mayıs ayında gerçekleştirilecek final çekilişiyle iki kişi çift kişilik Roma tatili kazanıp, Haziran ayında Aşk Çeşmesi ile ünlü aşıklar şehri Roma’nın tadını çıkaracak. Çikolata kaplı, krema dolgulu keki ile Türkiye’de olduğu kadar yurt dışında da en sevilen lezzetler arasına giren Chocolips, bu kampanyasının tüm detaylarını ve gelişmeleri hem ekran üzerinden hem de sosyal medya hesaplarından takipçilerine aktarmaya hazırlanıyor.
Kampanya için özel bir tanıtım videosu hazırlayan Saray, Facebook ve Instagram hesaplarından da katılımcılarıyla bu keyifli tanıtım videosunu paylaşacak.
International Taste & Quality Institute (ITQI), Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü tarafından 2014 yılında verilen Üstün Kalite Ödülü’ne layık görülen Chocolips’in bu yeni kampanyası ile ilgili tüm gelişmeler www.chocolips.com.tr web adresi, facebook.com/Chocolips ve instagram.com/Chocolipstr adreslerinden takip edilebilecek.