SARAY Holdingden Şair ve Yazarlara Destek

TAKİP ET

Karamanın gururu Saray Holding sanayi üretiminin yanı sıra sosyal ve kültürel konularda da Karamana büyük katkılar sağlıyor.

Karamanlı Şair ve Yazarların çalışmalarını yakından takip eden Saray Holding, her fırsatta maddi, manevi destek ve katkıları ile onların yanında olmaya, destek vermeye devam ediyor
Karaman 3. Kitap günlerinde geniş bir şair yazar kadrosu ile yer alan Karamanlı şair ve yazarları yalnız bırakmayan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ onların kültürel üretimlerinin artmasını amaçlıyor.
Bu durumdan büyük memnuniyet duyan şair ve yazarlar Sami Özdağ nezdinde Saray Holdinge teşekkür ederek:
“Bizler bireysel olarak çalışmalar yaparak kültürümüze katkı koyma çabasındayız. Kitap fuarları gibi etkinliklerde bir araya gelerek de Karamanı tanıtmak ve temsil etmek için çaba gösteriyoruz. Ancak bu çabalarımızda Saray Holding haricinde çok fazla bir destek de görmüyoruz.
Saray Holding ise her faaliyetimizde yanımızda olarak bizlere her zamanki gibi maddi ve manevi destek vermeye devam ediyor. Bu yardım ve destekler için Sami Özdağ beyefendi nezdinde Karamanın ve Türkiye’nin gururu Saray Holdinge teşekkür ederiz. 
3. Kitap Fuarında Karaman Belediyesi’nin bizlere tahsis ettiği stantlarda okuyucu ile buluştuk. Bu imkân için Savaş Kalaycı ve Belediye Başkan Yardımcılarına, daire başkanlarına ve her kademeden belediye personeline teşekkür ederiz.
Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da bizleri yalnız bırakmayan Saray Holding ve Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ’ın bu destek ve katkısı da şevk ve heyecanımızı arttırıyor. 
Bu maddi manevi destek ve yardımlar diğer kurum ve kuruluşlara örnek olacak niteliktedir” dediler…

karaman saray bisküvi