SARAY HOLDİNG ÜNLÜ KADINLARI BİR ARAYA GETİRDİ

TAKİP ET

Sanat dünyasının ünlü kadınları, Saray Holding ve Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı'nın sosyal sorumluluk projesine el emeği hediyeleriyle destek verdi.


    SARAY BİSKÜVİDEN KADINLARA DESTEK GELDİ
    Saray Holding şirketlerinden, Türkiye’nin sevilen atıştırmalık markası Saray Bisküvi, kadınların toplumsal hayattaki yerinin güçlenmesine, ekonomik bağımsızlığını kazanmasına katkı sağlayan projeleri desteklemeyi sürdürüyor.
    Kadın dostu şirket olma misyonuyla gerçekleştirdiği bu önemli çalışmalara bir yenisini ekleyen Saray Bisküvi, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) ile işbirliği yaptı. Bu işbirliği çerçevesinde Tarihi Eyüp Oyuncakları Kadın Kooperatifi atölyesinde Saray Bisküvi kadın çalışanları KEDV’in birlikte çalıştığı kadınlara pazarlama ve kariyer odaklı bilgilerini aktardığı, deneyimlerini paylaştığı özel bir etkinlik düzenledi.
    Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı ve Saray Holding’in organize ettiği “Kadınların Gücü” etkinliğinin iyi niyet elçiliğini Bengi Öztürk üstlendi. Oyuncu, derneğe fon sağlamak amacıyla bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirdi. Öztürk, ünlü kadınlardan el emeğiyle yaptıkları birer hediye istedi. Hülya Koçyiğit kendi ördüğü şalı, Irmak Ünal tasarladığı kolyeyi, Hatice Şendil ördüğü bereyi, Sinem Öztürk Uslu yaptığı taş boyaları vakfa hediye etti. Canan Hoşgör ve Yonca Cevher’in de destek verdiği proje için düzenlenen etkinliğe Hülya Darcan da kısır yapıp yolladı.
    KEDV’li kadınlar, Saray Bisküvi çalışanları ve oyuncu Bengi Öztürk’ün de katıldığı etkinlikte Saray Holding Pazarlama Direktörü Gülnur Uluğ, “Emeğin değerini bulmasını sağlayacak pazarlama yaklaşımları" başlıklı bir eğitim verdi. Uluğ, eğitimde KEDV'e üye kooperatiflerdeki üretici kadınlarla üretim, fiyatlandırma ve satış konusundaki ipuçlarını paylaştı. Etkinliğe katılan Saray Bisküvi'nin kadın çalışanları da iş hayatındaki tecrübelerini paylaşarak kadınların sorularını yanıtladı. Tarihi Eyüp Oyuncakları kooperatif yetkilileri de Saray Bisküvi çalışanlarına ahşap boyama eğitimi verdi.