SARAY HOLDİNG; "DEVLETİMİZLE BİRLİKTE TOPYEKUN BİR DURUŞ SERGİLEMEYE, GÜÇLÜ BİR BİÇİMDE DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ VE ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ"

TAKİP ET

Önceki gün Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan 'Enflasyonla Topyekun Mücadele' Proğramına destek büyüyerek devam ederken, Karaman Organize Sanayisi'nin önemli bir kuruluşu olan Saray Holding'den de destek geldi.

Karaman’ın sayılı büyük firmaları arasında yer alan Saray Holding Anonim Şirketi, Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı'na destek vereceklerini açıkladı.

Saray Holding Anonim Şirketi’nin Sosyal Paylaşım Sitesi Facebook hesabından konuylailgili yaptığı açıklamada, ‘’Piyasalarda fiyat istikrarı ile ekonomik büyümenin gerçekleştirilmesi iktisat politikasının en temel amaçlarından birisini oluşturmaktadır.

Devlet, Ülke ve Millet olarak sanayici ve perakendeci, tüketici ile el ele Ekonomimizin sağlıklı olabilmesi, yatırım, üretim, ticaret ve tüketim ortamının düzgün işleyebilmesi için enflasyonu düşürmek zorundayız.

Alınmakta olan makroekonomik tedbirlerin yanısıra, iş dünyasının alacağı mikroekonomik tedbirlerin de tamamlayıcı olacağına inanıyoruz. Enflasyonla mücadele ekonomideki tüm ilgililerin katılımıyla başarıya ulaşacak bir mücadeledir.

57 yıldır ülke ekonomisine ve sanayisine istihdam ve yatırımları ile önemli katkılarda bulunan Saray Holding olarak bizler tüm kadrolarımız ile şirketlerimiz ve markalarımızla üretim ve işletmelerimizde tasarrufa önem vererek, verimliliği ön planda tutup, kaynaklarımızı yüksek verimle kullanıp enflasyonla mücadele sürecinde devletimiz ve ekonomi yönetiminin alacağı her türlü kararda milli bir dayanışma içine girmeye, devletimizle birlikte topyekun bir duruş sergilemeye, güçlü bir biçimde destek vermeye devam edeceğiz ve elimizi taşın altına koyacağız.

Enflasyon da dahil olmak üzere her türlü ekonomik mücadelede devletimiz, ekonomi yönetimimiz, kamu otoriteleri, iş dünyası, kurum ve kuruluşların birlik olması ile Türkiye ekonomisinin gerçek potansiyeline ulaşacağına inancımız tamdır.’’ denildi.