SARAY BİSKÜVİ..

TAKİP ET

Lezzetli ve yenilikçi ürünleri ile sevilen bisküvi markası Saray; Türk Standardları Enstitüsü, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi (KMÜ) Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü..

SARAY BİSKÜVİ, HELAL VE SAĞLIKLI GIDA PANELİ’NE KATILDI

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası ve Gıda Mühendisliği Topluluğu tarafından düzenlenen ‘‘Helal ve Sağlıklı Gıda’’ konulu panele katıldı. Saray Bisküvi, panelde üretimin başından ürünlerin bileşimine kadar geçen tüm süreçlerde gerçekleşen helal gıda uygulamaları hakkında bilgi verdi.
Lezzetli ve yenilikçi ürünleri ile sevilen bisküvi markası Saray; 27 Nisan’da Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, Türk Standardları Enstitüsü, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası ve Gıda Mühendisliği Topluluğu tarafından düzenlenen ‘‘Helal ve Sağlıklı Gıda’’ konulu panele katıldı.
Türkiye’de helal gıdanın durumu, üretici ve tüketici açısından helal belgelendirme süreci ile helal gıda çalışmalarından bahsedilen konferansta konuşmacılar arasında yer alan Saray Bisküvi Kalite Birimi Yöneticisi Sinem Soycan, Saray markasının helal gıda üretim süreçlerini aktardı.
Saray Bisküvi, yüzde yüz Helal Gıda üretiyor
Helal gıda denildiğinde en yüksek kaliteyi temsil eden en güvenilir gıda akla geliyor. Helal Belgesi ise sadece kullanılan hammaddelerin helal uygunluğu demek olmadığı, aynı zamanda helal belgeye sahip tüm ürünlerin üretiminde gıda güvenliği ve hijyen uygulamalarının katı bir şekilde izlenebilir bir sistem dahilinde uygulandığını gösteriyor.
Saray Bisküvi; ürünlerinin bileşiminde yer alan tüm hammaddelerin üretim aşamalarını “Helal” gerekliliklerine, insani gereklere, sağlık ve hijyen şartlarına, kalite standartlarına uygun bir ortamda gerçekleştiriyor. Saray Bisküvi’nin sahip olduğu Helal Belgesi; tüketici güveni, ihracat, rekabet ve kalite alanındaki başarısını destekliyor.