Saray Bisküvi "Yılın İtibarlıları" Ödülü Aldı

TAKİP ET

Marketing Türkiye adına pazar ve tüketici araştırmaları ko¬nusundaki yetkinliğiyle öne çıkan Akademetre Research and Strategic Planning'in gerçekleştirdiği 'İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü' araştırmasının sonuçlarıyla hazırlanan 'The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri'nde kazananlar belli oldu.

Türkiye temsili 12 ilde toplam bin 200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda 70’in üstünde kategoride yıl içinde itibarını en çok artıran markalar ve bu başarıya ortak olan paydaşları, 26 Ocak’ta Hilton İs¬tanbul Bomonti’de gerçekleştirilen törenle ödüllerine kavuştu.
Marketing Türkiye ve AKADEMETRE iş birliğiyle gerçekleştirilen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” bu yıl 10. kez “Yılın İtibarlıları”nı ödüllendirdi. Karaman’ın köklü Sanayi kuruluşu SARAY Bisküvi de ödül alan firmalar arasında yer aldı.
Hilton İstanbul Bomonti Hotel&Conference Center’da, 26 Ocak’ta düzenlenen törenle 70’in üstünde kategoride öne çıkan marka “Yılın İtibarlısı” olarak ödüllerine kavuştu. Yıl içinde itibarını en çok artıran markaların halk oyuyla belirlendiği yarışmada, Saray, “Atıştırmalık” kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu.
Marketing Türkiye ve pazar araştırmaları şirketi Akademetre Research and Strategic Planning işbirliğiyle “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” araştırması baz alınarak bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen  “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”nde 2023 yılında çalışmalarıyla fark yaratan markalar, The ONE Awards’un Kazananları
KATEGORİ MARKA
Akaryakıt Opet
Aksesuar & Mücevherat Koçak
Aplikasyon Sahibinden
Araç Kiralama Rent Go
ATIŞTIRMALIK SARAY
Ayakkabı & Çanta & Deri Giyim Greyder
Online Bankacılık Yapı Kredi
Bankacılık Yapı Kredi
Bebek Bakım Sleepy


Karaman Saray Bisküvi Yılın İtibarlısı