Saray Bisküvi, Bu yılda Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Marka Ödülünün Sahibi Oldu

TAKİP ET

Marka ve ajansların sosyal medya performanslarını objektif veriler ve saygın jüri üyelerinin görüşleriyle değerlendiren Türkiye'nin en kapsamlı ve veriye dayalı sosyal medya ödülleri Social Media Awards Turkey 2020 kazananları belli oldu.

Social Media Awards gıda kategorisinde sosyal medyayı en iyi kullanan markalar sıralamasında Saray Bisküvi 2018-2019 yıllarında olduğu gibi bu yılda birincilik ödülünün sahibi oldu. Aynı kategoride TORKU ise ikincilik ödülüne layık görüldü.

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen, marka ve ajansların sosyal medya performanslarını objektif verilere ve jüri değerlendirmesine dayalı ölçen ilk ve tek yarışma Social Media Awards Turkey’in dördüncüsü 21 Ekim’de canlı yayında düzenlendi.

Ayrıca yarışmada 22 ayrı kategoride sosyal medyayı en iyi kullanan ünlüler ve fenomenler de ödüllendirildi. Başvuruları değerlendiren Social Media Awards Turkey 2020 jürisinde PR, medya satın alma, sosyal medya ve dijital ajans temsilcileriyle fikir önderleri, akademisyenler ve dernek yöneticileri yer aldı.