SANAYİDE BÜYÜK İŞLER BAŞARIYORLAR..

TAKİP ET

Karaman'a yatırımlar noktasında göz kırpmıştı.

İŞADAMI ARGUN, KARAMAN’A YATIRIM YAPMAKTAN VAZGEÇTİ

*25 Milyon Dolarlık Lüks Oteli Tokat’a açıyor.
*Ünlü İşadamı Karaman için övgüler yağdırmıştı.

*Karaman ve Konya’yı 2. Marmara Bölgesi olması yönünde güçlü destek vermeye hazırlanan Ünlü İşadamı, Karaman’a yatırımlar noktasında göz kırpmıştı.
Türkiye ve Orta Anadolu Bölgesinin etkili isimlerinden ünlü işadamı, Nusret Argun, yaklaşık 1 yıl önce Karaman’ın hızla geliştiğine dikkat çekerek, Karaman bölgesine yatırım sinyalleri vererek yüklü sermaye harcamayı planlıyordu.
Ülkenin ünlü İş Adamları arasında yerini alan ve bir dönem Konya’nın doğalgaz ile buluşmasına da öncülük eden Atlas Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Argun, bundan 1 yıl önce Karaman’ın cazibeye açık bir şehir olduğunu ifade ederek övgüler yağdırmıştı.
“KARAMAN BİZİM TOPRAĞIMIZ”
Bundan 1 yıl önce “Bizim toprağımız olan Karaman ilinin yıllardır beklediği sıçramayı görmekten mutlu oluyoruz.”diyen Atlas Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Argun;
“Bu demektir ki Karaman, kısa süre içerisinde bu hızla gittiği zaman tanınmayacak hale gelecektir. Bakıyoruz, Hızlı trenin merkezi bir Karaman var. Ulaşımda tüm sorunları çözülüyor ve her yerden, çok kısa sürede ulaşma imkanı geliyor. Yenilenebilir enerji denildiği anda ilk akla gelen Karaman oluyor. Enerji üzerine dev firmaların tercihi Karaman oluyor.”demişti.
“SANAYİDE BÜYÜK İŞLER BAŞARIYORLAR”
İşadamı Argun, “Karaman Konya arasının 2.Marmara bölgesi olması için zaman ilerliyor. Türkiye’de üretilen bisküvinin yüzde 70’i Karaman’da üretiliyor, sanayide büyük işler başarıyorlar. Bu şartlar altında, biz de yatırımlarımız ile Karaman’da olmak istiyoruz.
Bölgemizin kalkınmasında bizim de katkımız olmasını arzu ediyoruz. Bu konuda çalışma arkadaşlarımız yatırım için en uygun şartları araştırıyor ve bunda sona geldik. Allah izin verirse kısa zamanda orda olmak bizleri mutlu edecektir.”ifadelerini kullanmıştı.
Daha önce bölgede Okyanus Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığını da yapan Nusret Argun, Karaman'ın hızla geliştiğini ve bölgeye yatırımlarının devam edeceğini söylemişti.
ARGUN’DAN TOKAT’A DEDEMAN OTELİ
Atlas Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Argun, şimdi ise Tarihi, kültürü, ticari konumu, misafirperver halkı ile Anadolu’da önemli bir şehir olan Tokat’ta çok yakında hizmete girecek olan Dedeman Tokat Oteli’nin tanıtım ve bilgilendirme toplantısına Başkanlık etti.
Atlas Yatırım Şirketi’ne ait Dedeman Tokat Oteli tanıtım ve bilgilendirme toplantısında konuşan Atlas Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Argun, konuşmasında, uluslararası standartlara sahip çok önemli bir eseri Tokat’a kazandırdıklarını ifade ederek;
“Bu yatırım yıllarca Tokat halkına ve Tokat turizmine hizmet edecektir. Ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor. Bu süreçte de biz yatırımcılara daha fazla çalışmak, daha fazla üretmek görevi düşüyor. Biz ülkemize her zaman inanıyoruz, güveniyoruz. Bu vatan için yapabileceğimiz en iyi hizmetin çalışmak olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Yatırımımız, bölge turizmi açısından milat olacaktır” dedi.
Öte yandan firmanın 17. oteli olan ve 25 milyon dolar civarında maliyeti olan Tokat Dedeman’ın 2017 yılında hizmete gireceği bilgi edinildi.
NEDEN OLMADI ?
Karaman için heyecan duyan ve Tokat’a yapılan onlarca milyon dolarlık yatırım hamlesinin ardından akıllara Karaman’da hiçbir idareci yada girişimcinin İşadamı ile bir görüşme sağlayarak bu konuda empati ya da diyalog kurmaması ise ayrı bir soru işaretini getirdi.
Haber: Serdar ÖZGÜR