SANAYİ KURULUŞLARI STK'DAN ZİYARET

TAKİP ET

Vali Süleyman Tapsız'a sanayi kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarından hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Ziyaretler kapsamında, 23 Haziran 2016 Perşembe günü Bifa Bisküvi Anonim Şirketi onursal başkanı Yılmaz Babaoğlu, yönetim kurulu başkanı Necati Babaoğlu, şirket genel müdürü Mustafa Pınarbaşı, Palmiye Bisküvi Anonim Şirketi yönetim kurulu üyeleri Lütfi Arslan ve Murat Kaplanoğlu ve üyelerinden oluşan heyet, Vali Süleyman Tapsız’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. 
Vali Tapsız, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde ve başarı dileklerinde bulunan konuklarına teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Konuşmasında, “Köklü bir geçmişi, tarihi bir zenginliğe sahip olan sevgi ve hoşgörünün merkezi kadim şehir Karaman’ın, her alanda ileri gitmesi için hep birlikte çaba göstereceğiz. Özellikle güçlü sanayisiyle Karaman’ın yatırım çekmesi, tanıtımı, ihracatının artması için var gücümüzle çalışacağız ve gayret edeceğiz” dedi.
Aynı gün Vali Süleyman Tapsız, İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Kenan Arvas ve İHA Karaman temsilcisi Mehmet Dağlı ile Yol İş Sendikası Konya Şubesi Başkanı Ali Alkan’ı makamında kabul etti. 
Vali Tapsız’a yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun diyen konuklar, faaliyet alanlarıyla ilgili bilgiler verdiler.
Vali Tapsız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İhlas Haber Ajansı ve Yol İş Sendikası Konya Şubesi ekibine teşekkür etti. Karaman’da görev yapacak olmak, Karamanlılara ve Karaman’a hizmet etmek benim için bir onurdur diyen Vali Tapsız, konuşmaların devamında, “Köklü tarihi geçmişi, ilim ve kültür merkezi olan Karaman’ı bölgesinde fark oluşturan bir merkez haline getirmek için kamu kurum ve kuruluşlarımızla güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
Diğer yandan, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Sami Akdağ ve üyelerinden oluşan heyet de Vali Süleyman Tapsız’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Vali Tapsız, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde ve başarı dileklerinde bulunan konuklarına teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Konuşmasında, “Köklü bir geçmişi, ilim ve kültür merkez olan sevgi ve hoşgörünün merkezi kadim şehir Karaman’ın, her alanda ileri gitmesi için hep birlikte çaba göstereceğiz” dedi.