Şampiyonluk Yarışı Alev Alev!

TAKİP ET

İlimiz temsilcisi Karaman FK'nın yer aldığı 3. Lig 2. Grupta Şampiyonluk yarışı büyük bir çekişmeye sahne olurken, sonuç adeta 'Foto Finiş'e kalacak gibi.

Geçtiğimiz Pazar günü İstanbul deplasmanında Bayrampaşaspor’u 1-0 yenen Karaman FK şampiyonluk yarışında maçta 9 kişi kalmasına rağmen çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırırken, rakipleri Iğdırspor Kuşadası deplasmanında güçlü rakibi karşısında 80’ninci dakikaya kadar 1-0 mağlup durumda iken 80 (Penaltı) ve 86’ncı dakikalarda bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak Karaman FK ile arasındaki puan farkının açılmamasını sağladı.
Grubun bir diğer şampiyonluk adayı ve 2 maçı eksik Alanya Kestelspor ise haftayı BAY geçerek maç yapmadı ve 57 puanla 3. Sırada kaldı.
Temsilcimiz Karaman FK 31. Haftayı (Bu hafta sonu) BAY geçerek maç yapmadan geçecek. Rakipleri Kestelspor kendi sahasında Bulvarspor ile karşılaşacak, Iğdırspor ise yine kendi sahasında Gümüşhanespor’u ağılayacak. Rakiplerin bu maçlarda puan kaybetmeleri halinde Karaman FK için bir avantaj olacak ve yarış son haftaya kadar sürecek gibi gözüküyor.
KARAMAN FK İÇİN SON İKİ KRİTİK HAFTALAR
Karaman FK için özellikle sezonun son iki maçı çok kritik. İlki rakip Iğdırspor ile 33. Hafta deplasmanda yapılacak maç ve son hafta kendi sahamızdaki Orduspor maçı. Bu 2 maçtan da Karaman FK puan kaybetmeden çıkar ise veya en azından Iğdır’dan 1 puan alabilir Ordu’yu yener ve ardından da rakipler diğer maçlardan puan kaybederse Karaman FK şampiyonluğu göğüsleyebilir gibi görünüyor.
 

karaman karaman fk 3.lig