ŞAMPİYONLUK İÇİN UMUT VERDİ

TAKİP ET

İLK YARIDA FIRTINA GİBİ BİR KARAMANSPOR

KARAMAN BELEDİYESPOR İLK MAÇINDA FARK ATTI- ŞAMPİYONLUK İÇİN UMUT VERDİ
*BAL Ligi temsilcimiz Karaman Belediyespor, Ligin ilk maçında Cumartesi günü konuk ettiği Ceyhan Doğansporu 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek lige farklı galibiyet ve 3 puanla başladı.
İLK YARIDA FIRTINA GİBİ BİR KARAMANSPOR
Kemal Kaynaş Stadında Cumartesi günü oynanan  karşılaşmaya Karaman Belediyespor baskılı bir oyunla başladı ve daha ilk dakikalarda rakibini geliştirdiği ataklarla bunalttı.
8. Dakikada gelişen atakla Cihan Fatih Özdemir’in attığı gol ile gol perdesini aralayan Karaman Belediyespor, art arda go pozisyonlarına girdi.
19. Dakikada Murat Çaydemir’in golü ile skoru 2-0 yapan Karaman Belediyespor 35. Dakikada Hasan Özçelik ile bulduğu golle farkı 3’e çıkardı ve il yarı bu skor ile sona erdi.
Karşılaşmanın 2. Yarısında da oyunun hakimiyetini elinde bulunduran Karaman Belediyespor rakibine gol pozisyonu vermezken, geliştirdiği ataklarla farkı artırmak için uğraştı ve 83. Dakikada Murat Çaydemir kendisinin 2., takımının 4. Golüne imza attı ve karşılaşmada temsilcimiz Belediyespor’un 4-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
Karamanspor bu farklı galibiyet ile Lige galibiyet ve 3 puanla merhaba derken, taraftarlarına lig şampiyonluğu için büyük umut verdi.