SAMİ ÖZDAĞ'DAN İLK PAYLAŞIM

TAKİP ET

Şubat ayında Greeneco Enerji adı altında enerji sektöründe yerini alan ve 2016 yılı Şubat ayında deneme üretimlerine başlayan Saray Holding..

SARAY ENERJİ SEKTÖRÜNDE DENEME ÜRETİMLERİNE HIZ VERDİ
Şubat ayında Greeneco Enerji adı altında enerji sektöründe yerini alan ve 2016 yılı Şubat ayında deneme üretimlerine başlayan Saray Holding, karma elektrik enerjisi üretim portföyü kurma hazırlıklarını hızlandırdı.
Sektörde “Greeneco” adı ile Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketini kuran Saray, elektrik ve ısı ihtiyaçları çerçevesinde önemli tasarruflar gerçekleştirmeyi amaçlıyor.
SAMİ ÖZDAĞ’DAN İLK PAYLAŞIM
Enerji sektörüne hızla giriş yapan Saray Holdin’de Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ,  sosyal hesabından  santral çalışmalarını takipçileri ile ilk kez paylaştı.
Özdağ, “Greeneco Enerji ile Enerjiniz Bizden” sloganı altında başında baret ile tesis çalışmalarından bir fotoğraf karesi paylaşırken, takipçilerden de büyük beğeni topladı.
Gıda ağırlıklı üretim tesislerinin yanı sıra yenilebilir enerji üretimine de odaklanan Saray Holding, Türkiye’nin artan enerji ihtiyacına çözüm olacak 110 milyon Euro'lık proje ve yatırımlarda yerini alacak.
Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığını da Kamil Özdağ yaparken, Greeneco Enerji Elektrik Üretim şirketi, Türkiye çapında yıllık 1 milyar Kwh üretim kapasitesinde karma elektrik enerji üretim portföyü kurmayı yönünde çalışmalarını hızlandırıyor.