Salih Aydın formasını Karaman Futbol Kulübü'ne hediye etti

TAKİP ET

Karaman Spor'un efsane futbolcularından Salih Aydın, kulübün 1960-1961 sezonu formasını Karaman Futbol Kulübü'ne hediye etti.
Karaman Futbol Kulübü - Turgutluspor maçı öncesi Karaman Spor'un efsane futbolcularından Salih Aydın, Karaman Futbol Kulübü yönetimine kulübün 1960-1961 sezonu formasını Karaman Futbol Kulübü'ne hediye etti.
Kulübün Onursal Başkanı Mehmet Ali Han formayı teslim alarak Aydın'a teşekkürlerini iletti. 
SALİH AYDIN KİMDİR?
Salih Aydin, Karaman 1942 doğumlu, futbol sevdası yüzünden üniversite bıraktı. 1960 yıllarında başlayan futbolculuğunu Konya'da Gençler birliği, Doğan spor, Adana'da Milli Mensucat spor, İstanbul'da Havagücü gibi birçok takımdan sonra dört yıl Karaman Spor ve üç yıl üst üste Konya şampiyonu olarak Türkiye Amatör takımlar şampiyanasında ilk on takım içinde sporculuk hayatı yaşadı. En önemlisi sporculuk hayatında hiç ceza almamış çok teknik bir sporculuk hayatı geçti. Ailede oğlu şimdi merkez basketbol hakem komitesinde FİBA basketbol hakem gözlemcisi, bir torunu 14 yaş basketbol  milli takımında, GS takımında, bir torunu eczacıbaşı kız voleybol takımında, iki erkek torunlarına bölgesel Basketbol hakemleri olarak yetişmektedirler. 23 yıldır Mersin Karamanlılar Derneği Başkanı, Mersin Hemşehri Dernekleri Federasyonu başkan yardımcısı, Mali Müşavirlik devam, Türk Halk Müziği yönetici.