Şair Şaşma'ya birincilik ödülü

TAKİP ET

Karamanlı Şair İbrahim Şaşma'ya Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinden birincilik ödülü

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği'nin organizasyon ortağı olduğu AĞRI konulu şiir yarışmasında Karamanlı şair İbrahim Şaşma “Ağrı Şehrengizi” isimli şiiri ile birincilik ödülüne layık görüldü.

Şaşma, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ağrı  İbrahim Çeçen Üniversitesi ve Türkiye Dil ve Edebiyat  Derneği'nin organizasyon ortağı olduğu AĞRI konulu şiir yarışmasında  "Ağrı Şehrengizi” isimli şiirim ile birincilik ödülüne layık görülmenin onurunu yaşıyorum. Türkiye'nin her yerinden büyük ilgi  gösterilen yarışmada 172 şiir arasından  eserime değer veren yarışma jürisine ve bu yolda benden manevi desteklerini eksik etmeyen dilek ve temennileri ile yanımda bulunan herkese, konuyu haber niteliğinde gündeme getiren şehrimin basın kuruluşlarına gönülden  teşekkür ediyorum. 

ŞAŞMA'dan çizgimden sevdamdan şaşmadan, ülkemizin dört bir köşesinde ses bayrağımızı dalgalandırmaya, şehrimin  adını bu tür etkinliklerde bir kez daha duyurmaya devam diyorum. Şükrüm daimdir ve her zaman diyorum ki asıl ödül KALP KAZANMAKTIR..." ifadelerine yer verdi.