SAĞLIK MÜDÜRÜ ARSLAN'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

TAKİP ET

Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, 10 Ocak Gazeteciler Günü  nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.

Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Küçükcicibıyık’ı ziyaret eden Sağlık İl Müdürü Dr. Arslan, Karaman’da gazetecilik mesleğini ifa edenlerin kamuou ve toplum yararına faydalı işler yürüttüğünü belirterek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.
    Dr. Arslan, medyanın gücünün farkında olduklarını ve fikirlerinin de kendiler için önemli olduğuna vurgu yaparak, bu anlamda Karaman’da da sağlık sektöründe gerek yenilik ve hizmetleri gerekse eğitimsel çalışmaların toplum yararına sağlıklı bir şekilde aktarılması ve aydınlatılmasında öncülük ettiğine dikkat çekti. Dr. Arslan, sağlık hizmetlerinin etkin şekilde yürütülmesinde de medya kaynaklarının verdiği desteklerinden dolayı Karaman’da Uyanış Gazetesi ve tüm medya unsurlarına teşekkür etti. 
    Cemiyet Başkanı Ahmet Küçükcicibıyık’da Anadolu basınının imkan ve olanakları ölçüsünde kamuoyu yararına yürüttüğü duyurularda verdiği desteklerden ödün vermediğine vurgu yaparak nezaketinden dolayı Karaman İl Sağlık Müdürlüğü teşkilatına İl Müdürü Dr. Arslan nezdinde teşekkür etti.