Sağlık Müdürlüğünde 2018 Yılı Verimlilik Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

TAKİP ET

Toplantıda sağlık tesislerinde yapılması gereken işlemler ile planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Karaman İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı sağlık tesislerinin, 2018 Yılı Verimlilik Değerlendirme Toplantısı, Karaman Devlet Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Musa Şahin, Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Osman Açıkgöz, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Fatih Kutsal, Ermenek Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Hakan Karataş ve diğer yetkililer katılım sağladı.

Dr. Hasan Arslan yaptığı açıklamada kaliteli işlerin koordineli çalışma ile ortaya çıktığını ifade ederek, “Kurum olarak yakaladığımız uyum, Karaman’da yapılan işlerin kalitesine yansıyor.

Kısa sürede birçok başarılı projeyi hayata geçirerek beklenen hizmetleri Karaman halkına ulaştırdık. Bunun en önemli sebeplerinden biride güçlü bir koordinasyona sahip olmamız. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz toplantılarda, yürütülen işlerle ilgili istişarelerde bulunuyoruz. Karaman’ı hak ettiği hizmetlere ulaştırmak için çalışıyoruz” dedi.

Verimlilik Değerlendirme Toplantısı Karaman’a bağlı devlet hastanelerinin 2018 yılı değerlendirme sunumlarıyla devam etti. Toplantıda sağlık tesislerinde yapılması gereken işlemler ile planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.