SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI!

TAKİP ET

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları büyük bir merakla bekleniyordu. Sonuçlar açıklandı. Toplam 6 bin 409 personel alımı için öncelikle kura işlemini gerçekleştiren Sağlık Bakanlığı, işçi sonuç ekranı üzerinden sonuçları açıkladı. 

Bünyesinde farklı birimlerden toplam 6 bin 409 sürekli işçi almaya hazırlanan Sağlık Bakanlığı, İŞKUR üzerinden aldığı başvuruların ardından kura çekimi işlemini bugün gerçekleştirdi. Güvenlik görevlisi, ambülans şoförü, elektrikçi gibi birçok sınıftan alım gerçekleştirecek olan Sağlık Bakanlığı, kura sonuçlarını internet üzerinden duyurdu. İşte, Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN

İTİRAZ SÜRECİ YARIN BAŞLIYOR

Adaylar, sınav sonuçlarının ilanından itibaren 3 (üç) iş günü içinde sınav sonuçlarına ilişkin itiraz dilekçeleri sınav kurulu veya kurullarına sunulmak üzere il sağlık müdürlüklerine yazılı olarak verebilecek. İl sağlık müdürlükleri itiraz dilekçelerini ivedi olarak sınav kurulu ya da kurullarına iletecek ve ilgili kurullar 3 (üç) iş günü içinde itirazları sonuçlandırarak nihaî karar, ilgili il sağlık müdürlüklerinin internet adresinde ilan edilecek, yazılı tebligat yapılmayacak.