Sağlam, Ermenek İlçe, Belde ve Köylerinde Vatandaşla Buluştu

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekili Osman Sağlam, Ermenek ilçe, belde ve köylerine ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.

Karaman AK Parti Milletvekili Osman Sağlam, Danışmanı Ahmet Tonbul, İl Genel Meclis Başkanı Eyüp Çayır, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Aydın, AK Parti Belediye Meclis üyeleri Durmuş Açıkbaş, Kadir Eşme, Ahmet Bademci ve AK Parti Ermenek teşkilatı, Cuma pazarı esnaflarıyla samimi bir buluşma gerçekleştirdi. Pazar esnafı, Vekil Osman Sağlam'ı coşkuyla karşılayarak kendisine ikramlarda bulundu ve ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
Karaman AK Parti Milletvekili Osman Sağlam, Zeyve Yayla Pazarı, Zeyve Bungalov Evleri, Orman Fidanlık Müdürlüğü, Aşağıçağlar Köyü, Yukarıçağlar Köyü, Katranlı Köyü, Kayaönü Köyü, Çamlıca Köyü, Gökçeseki Köyü, Evsin Köyü, Olukpınar Köyü, Pınarönü Köyü, Çavuşköy, Sarıvadi Köyü, İkizçınar Köyü, Kazancı Beldesi, Gökçekent Köyüne ziyaretlerde bulundu.
Ardından AK Parti Güneyyurt Belde teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Ayrıca, Sarıveliler-Alanya bağlantı yolu üzerindeki DumlugözeÇukurbağ ve Dumlugöze-Göktepe köy yollarında yapılan yol çalışmalarını da ziyaret etti.
Karaman AK Parti Milletvekili Osman Sağlam, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ermenek ilçemizi, ilçemizin beldelerini ve köylerini ziyaret ettik. İlçemizin ihtiyaçları ve projeleri hakkında görüşmeler gerçekleştirdik. İlçemizi daha güçlü ve sürdürülebilir bir geleceğe taşımak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Destekleriniz için teşekkür ederim."
 


















karaman ermenek