Şafak Operasyonunun detayları ortaya çıktı

TAKİP ET

Karaman'da bu sabaha karşı Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince uyuşturucu ticareti ve kullanılmasının önlenmesine yönelik 23 adrese eş zamanlı yapılan Şafak operasyonunun detayları açıklandı.

Çok sayıda polisin katıldığı operasyonda 23 ayrı adrese eş zamanlı yapılan baskında 17 şüpheli gözaltına alınmıştı. Şüpheliler Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldüler. Şüphelilerin emniyetteki sorguları halen devam ediyor. Sorguları tamamlanan 6 şüpheli şahısın ise 12 Ocak Çarşamba günü sabah 09.30’da Adliyeye çıkarılacağı öğrenildi.

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü operasyonun detayları hakkında bir açıklama yaparak baskın yapılan 23 adreste yapılan aramalarda  273 reçeteye tabi hap, 108,64 gram metamfetamin, 4 gram kenevir tohumu, 578 gram bonzai, 27,05 gram esrar, 0,60 gram eroin, 1 adet tüfek ve 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildiğini duyurdu.

Ayrıca uyuşturucuya yönelik operasyonların devam ettiği ve gözaltı sayısının artabileceği ifade edildi.