'SADECE TANTUNİ'

TAKİP ET

Karaman'da tantuni seveler için tantuni salonları zincir halkasına bir yenisi daha eklendi.

'SADECE TANTUNİ' SALONU HİZMETE AÇILDI

Tantuni’ye farklı lezzet ve menüler katarak sektöre giren genç girişimci Zafer Ak ve işletme ortağı Metin Kenas, sadece tantuni yemek isteyenler için adını verdiği “Sadece Tantuni” salonunu Karaman halkının hizmetine açtı.
Kentte 1. İstasyon Caddesinde bulunan ışıklı kavşağın kesiştiği caddede No 11’de faaliyet gösteren “Sadece Tantuni Salonu açılışına davetliler yoğun ilgi gösterdi. Açılış öncesi ve sonrasında katılan herkese leziz ikramlar yapılırken, okunan dua ve kesilen kurdelenin ardından tantuni salonu hizmete girdi.
YOĞURTLU TANTUNİ
Tereyağlı yoğurtlu tantuni ilk kez Karaman’da halkın lezzetine sunuldu. Anadolu’da daha çok Mersin yöresine ait bir yiyecek türü olarak bilinen Tantuni’ye farklı lezzet ve menüler katarak sektöre giren genç girişimci Zafer Ak ve işletme ortağı 17 yıllık tecrübeli usta Metin Kenas, Karaman’da tantuni severler için damak tadına apayrı bir lezzet getirdi. Tereyağlı yoğurtlu tantuni ilk kez Karaman’da halkın lezzetine sunuldu. Uygun ve hesaplı menüler hazırlayan işletme, adını “Sadece Tantuni” lezzeti ile de özdeşleştiriyor.
Geniş salonu, dekoru ve renkli ışıklandırması ile de dikkat çeken “Sadece Tantuni”de İşletme sahiplerinden Zafer Ak, 3 katlı işyerinde ayrıca müşterileri için kendileri ev ortamında hissettirecek şark odasını da tantuni sofrası haline dönüştürmüş. Uyanış Gazetesi olarak genç işletmecileri tebrik eder, hayırlı ve bol kazançlar dileriz.