SABAH NAMAZI BULUŞMALARI..

TAKİP ET

KARAMAN'DA SABAH NAMAZI BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Karaman’da Gençlik Merkezi üyesi gençler “Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” organizasyonu çerçevesinde Babaoğlu Camisi’nde bir araya gelerek sabah namazı kıldı.

Gençlik ve spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce 2 Eylül ve 18 Kasım tarihleri arasında 81 ilden binlerce gencin davete icabet ettiği sabah namazı buluşmaları devam ediyor. Etkinlik çerçevesin milli birlik, beraberlik ve manevi duyguları canlı tutmak amacıyla bir araya gelen gençlik merkezi üyesi yaklaşık iki yüz genç sabah namazında bir araya gelerek dua etti.
Babaoğlu Camisi’nde düzenlenen etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz, Osman Selçuk Akbaş, Aydın Kaya, Piri Reis Yurt Müdürü Yakup Koçak, Basın ve Eğitim Sorumlusu Yunus Erman, KYK Kız Yurdu Manevi Rehber Tuba Evci, Piri Reis Yurdu Manevi Rehber Halil İbrahim Coşkun, gençlik liderleri ve gönüllü gençler katıldı.
Karaman’da gerçekleştirilen sabah namazı buluşmalarına ilginin her geçen gün arttığını belirten Kısacık, “Milli ve manevi değerlerimizi gelecek nesillere aktarmak ve gençlerimizin bir araya gelmelerine vesile olmak amacıyla, Bakanlığımızın düzenlediği programlardan biri olan  “Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” projesi kapsamında Babaoğlu Camisi’nde bir araya geldik dua ettik. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi böyle etkinliklerde gördükçe mutlu oluyoruz. Her etkinlikte daha fazla gencimizi camilerde görmek gelecek adına bizlere umut veriyor. Gençlerimizle sabah namazı buluşmalarımız önümüzde günlerde devam edecek” dedi.
Program, gençlik merkezinde yapılan çorba ikramlarının ardından sona erdi.