Sabah Gazetesi Yazarı Donat'tan TSO'ya Ziyaret

TAKİP ET

Türkiye'yi karış karış gezen ve ülkenin nabzını köşesinde değerlendiren Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Yavuz Donat ve Sabah Gazetesi Editörü Yaşar Önel Karaman programı çerçevesinde Karaman Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Donat, Karaman’daki son durum hakkında bilgi aldı.  Ziyarette Karaman ile ilgili bilgi alışverişi yapıldı.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Türk basınının usta kalemini ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Anadolu’nun her köşesine giden üstadımızın yolunun Karaman’dan geçmesi ve odamızı ziyaret etmesi bizleri memnun etmiştir. Kendisinin yazılarını okumaktan herkes gibi bende büyük bir keyif alıyorum. Kendisiyle Karaman ile ilgili son bilgileri paylaştık. Karamanımızın üreten ve gelişen sanayisini ele aldık. İlimizde neler üretiliyor, hangi ülkelere ihracat yapılıyor üretim yapan firmalarımız, istihdamımız yapılan ve yapılacak olan yatırımlar ile faaliyetlerimiz hakkında detaylı bilgi verdik. Kendisini en kısa sürede yeniden şehrimizde görmek istiyoruz” diye konuştu.

Ziyaret günün anısına hediye takdimi ile sona erdi.