Saadet Partisi Parti Genel Sekreteri Doğan basınla buluştu

TAKİP ET

Karaman'da basın mensuplarıyla buluşan Saadet Partisi Ankara Milletvekili ve Parti Genel Sekreteri Mesut Doğan, yerel seçimlerde Türkiye genelinde en büyük başarıyı elde etmek için çalışmalarını devam ettirdiklerini belirtti.

New Karaman Otel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Saadet Partisi Ankara Milletvekili ve Parti Genel Sekreteri Mesut Doğan, yaptığı açıklamada, yerel seçimler için çalışma başlattıklarını söyledi.
Doğan, "Meclisin açılmasına 20 gün var. Milletvekillerimiz 81 ilde çalışmalar yürütüyor. Burada yaptığımız çalışmalardan elde ettiğimiz verilerle yol haritamızı belirleyeceğiz. Üç buçuk ay önce genel seçim atlattık. Seçim öncesi ve seçim sonrası çok konuşulan konular oldu. Altı siyasi parti fedakârlık yaparak bir araya geldi. Seçimler bitti zam yağmuru başladı. Faiz 3 katına çıktı, petrol yüzde yüz zam geldi." dedi.
Yerel seçimlerle ilgili konuşan Doğan, "Türkiye'nin 81 ilinde 973 ilçesinde başarı elde etmek için çalışmalarımızı en hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Karaman merkezde ve 5 ilçesinde Saadet Partisi olarak belediyeleri almak çalışmalar yapacağız" diye konuştu. 
İl Başkanı Yasim Koz partisinin yerel seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde başladığını dile getirdi.
 





karaman saadet partisi