Saadet Partililer İftarda buluştu

TAKİP ET

Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatı iftar yemeği düzenledi. 

Geleneksel İftar Yemeğinde; Ana kademe, Merkez ilçe, Kazım Karabekir ilçe, Ayrancı İlçe, İl Kadın Kolları, İl Gençlik Kolları ve İl Kadın Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve ailelerinin katılımlarıyla Belediye İş Hanı teras kattaki yeni il binasında bir araya geldi.
İftar yemeğine ilaveten Milli Görüş fikriyatına mensup Sivil Toplum Kuruluşlarının da (MİLKO) yönetici ve mensuplarından katılımlar gerçekleşti. 
İl Başkanı Yasim Koz, yeni il binasının hayırlı hizmetlere vesile olması için iyi niyet dileklerini sundu ve davetlilere kısa bir selamlama konuşması yaptı. 
Koz, Binanın kazandırılmasında emeği geçen tüm dava kardeşlerimize ve iftar davetine katılımlarından ötürü tüm davetlilere teşekkür etti. Koz, Yeni İl binamızın tüm teşkilat mensubu kardeşlerimizin emrinde ve hizmetinde olduğunu ifade etti. Koz, Yeni il binamızda 200-250 kişilik konferans salonumuz olduğunu, konferans, seminer, genişletilmiş il divan, aylık il divan, çalıştay gibi her türlü toplu faaliyeti artık çok daha rahat yapabileceklerini söyledi. 
Koz, “Dava kardeşlerimizin büyük fedakârlıklarıyla Saadet Partisi Karaman Teşkilatımız tarafından mülkiyeti satın alındı. Artık Saadet Partisi İl ve Merkez İlçe Teşkilatımız tüm faaliyetlerine bu yeni binada devam edecekler. Kurulalı beri tek kör kuruş Devletten yardım almayan, davasından milim sapmayan, Erbakan Hocamıza ve davasına sadakatten ayrılmayan ve şehrin en gözde mevkilerinden bir noktada bu kıymetli mekanı davamıza ve İnşallah gelecek nesillere hediye eden Milli Görüşçü kardeşlerimizle, büyüklerimizle iftihar ediyoruz. Onlara şükranlarımızı sunuyoruz, Allah kendilerinden ebeden razı olsun.
Yeni il binamızın en hayırlı hizmetlere ev sahipliği yapmasını Cenabı-ı Haktan niyaz ediyoruz, Milli Görüş Camiamıza ve Karaman’ımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Milli Egemenliğimizin temsil edildiği Gazi meclisimizin açılışının 102. sene-i devriyesine denk gelen 23 nisan gününün akşamında, bu tarihi ve anlamlı günde Karaman’da mukim Saadet Partisi mensupları olarak biz de tarihi bir ana şahitlik ettik. Dileriz ve umarız ki her geçen gün teveccühlerin arttığı Saadet Partimiz daha da güçlenerek iktidara ortak olur ve bu yeni il binamız, Saadet Partimizin iktidarında insanımıza çare üreten, umutları yeşerten, kırık ve mahzun gönülleri onaran, herkesi kucaklayan güzel bir karargah olur.” dedi.