Saadet Partili hanımlardan, kadın gazetecileri onurlandıran ziyaret

TAKİP ET

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Saadet Partisi Kadın Kolları üyeleri, Karaman'da görev yapan kadın gazetecileri unutmadı.

Her sektörde olduğu gibi basın sektöründe de sayıları yok denecek kadar az olan kadın gazetecileri bu özel günlerinde unutmayan Saadet Partili hanımlar gazetemizi de ziyaret ederek kurumda çalışan kadın gazetecilerin ve diğer personelin günlerini kutladı.

Saadet Partisi Kadın Eğitim İl Kadın Kolları Başkanı Selver Karakaş, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Erokutan, Merkez İlçe Halkla İlişkiler sorumlusu Tunay Yağar, Uyanış Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Sultan Akbulut’un şahsında tüm gazete çalışanlarının gününü kutlayarak, “Çok zor ve meşakketli bir görev yapıyorsunuz. Sizlerin sayesinde Karaman’da olup bitenden haberimiz oluyor. Sizleri mesleğinizden dolayı kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. 10 Ocak çalışan gazeteciler gününde olduğu gibi gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeksizin ifa ettiğiniz mesleğinizde başarılar diliyoruz” dediler.

Uyanış Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Sultan Akbulut ise, “Karaman’da bu meslekte sayımız her ne kadar az olsa da biz erkek meslektaşlarımızla hep omuz omuza birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Mesleğimizin gereği herkese eşit mesafede olmaya çalışıyoruz. Haberlerimizi yaparken gerçekliğini teyit etmeden yapmamayı tercih ediyoruz. Tüm siyasi partilere de eşit mesafede olmaya çalışıyoruz. Yılda bir kez hatırlandığımız 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü nedeniyle yaptığınız bu ziyaret bizim için çok anlamlı. Çünkü hiçbir kadın örgütünden bugüne kadar sadece kadın gazetecileri hatırlayıp günümüzü kutlayan olmadı. Sizlere bu ince davranışınız ve ziyaretiniz için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.



Saadet Partisi Kadın Kolları 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü Uyanış Gazetesi kadın gazeteciler