Ş. ŞAHİN: "KİMSENİN BİZİ KINAMASINDAN KORKMUYORUZ"

TAKİP ET

Saadet Partisi Karaman İl Başkanlığı, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi için milletvekili aday tanıtım toplantısı yapıldı.  Yunus Emre Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, Saadet Partisi İl Başkanı Şaban Şahin, Teşkilat Başkanı Hüseyin Çoban, partililer ve davetliler katıldı.

Programda partililere seslenen Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin, 24 Haziran seçimlerinin yaklaştığını hatırlatarak seçim çalışmalarına son hızla devam edildiğini kaydetti. “Seçmenimiz ile temas halindeyiz” diyen Şahin, “Türkiye’nin teminatı olan Saadet Partisi, önümüzdeki aylarda gerçekten ülkemiz teminatı olduğunu halkımız anlayacak. Biz bu toplumun mayasıyız. Bu maya inşallah bir gün tutacak. Saadet Partisi, Türkiye’deki çatışmayı, kavgayı, kutuplaşmayı kaldıracak yerine sevgiyi, barışı ve kardeşliği yeşertecek. Biz bunun için varız ve var olmaya devam edeceğiz” dedi.

Saadet Partisinin “Millet İttifakı” nın içinde yer almasından dolayı aldığı eleştirilere gönderme yapan Şahin, “Kimsenin bizi kınamasından korkmuyoruz” dedi. Şahin açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Çünkü, Erbakan hocamız bize 50 yıllık bir miras bıraktı. Biz bu 50 yıllık bir birikimin meyvesini vermeye başlayacağız. 24 Haziran çalışmalarının ülkemize ve insan alemine hayırlara vesile getirmesini diliyorum.”