S.P.'li Kadınlar Kazımkarabekir'de Öğretmenleri Ziyaret Ettiler

TAKİP ET

Saadet Partisi Karaman Kadın Kolları 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Kazımkarabekir ilçesindeki öğretmenleri ziyaret etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun mektubunu ileterek iyi ki varsın öğretmenim dedi. İlçe Milli Eğitim müdürü Mustafa Eryiğit başta olmak üzere ilçedeki mevcut tüm okulları ziyaret edip, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladılar.
Saadet Partisi Karaman Kadın Kolları Başkanı Havva Şahin ziyaretlerde Temel Karamollaoğlu'nun mektubundaki şu ifadeleri kullandı;
“Değerli Öğretmenim:
Bir medeniyeti inşa etmenin büyük emek gerektiğini ve bunun için gösterilen gayretin ne kadar önemli olduğunu bilmekteyiz. Gösterdiğiniz bu gayretle, bir insanın yetişmesini sağlayarak, aslında bir toplumun inşasına vesile olmaktasınız. Bu şuurla hareket eden öğretmenlerimizin yanında aynı düşünce ile yapılanmış sağlam bir eğitim sisteminin varlığı önemli bir hakikattir.
     Amacımız daha üretken, ülkesine ve dünyaya hakim, öğrendiği bilgiyi hayatında uygulayabilen, vizyon sahibi, şuurlu ve basiretli bireylerin yetiştirilmesini sağlamak olmalıdır. Birlik ve beraberliğin yok edilmeye çalışıldığı, insanların ötekileştirildiği bugünlerde, siz değerli öğretmenimize çok büyük vazifeler düşmektedir. Köklerine sımsıkı sarılan, önce ahlak ve maneviyatı ilke edinen, her insanın yaratılışından dolayı değerli olduğunu bilen ve buna göre hareket eden nesiller sizin elinizde şekillenecektir.
      Yürüdüğünüz bu kutsal yolda, maddi ve manevi sıkıntılar içinde olduğunuzu bilmekteyiz. Yaşadığınız sıkıntılarla birlikte öğrencilerinizin her türlü ihtiyacına cevap verebilme gayretiniz takdire şayandır. Yalnızca çocukların müfredat eğitimi değil, ahlaki gelişimi ve bireysel olarak topluma kazanımını dert edinmeniz geleceğe yapılan en önemli yatırımdır. Bu farkındalık ile her yerde ve her durumda siz değerli öğretmenlerimizin yaşam şartlarının maddi ve manevi olarak daha iyiye, daha güzele ulaşması için sesinize ses olacağımızı ve her daim yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.
     Kıymetli öğretmenim, vazifenizin size yüklediği değerin bilinciyle Saadet Partisi olarak Öğretmenler Gününüzü en içten dileklerimizle kutlarız.”
Ziyaretler fotoğraf çekimi ve hediye takdimi ile sona erdi.
 






karaman öğretmen