Rektörün taziye mesajı tepki topladı

TAKİP ET

Mısıroğlu'nun vefatıyla ilgili yayınladığı taziye mesajı tepki topladı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül'ün tarihçi Yazar Kadir Mısıroğlu'nun vefatıyla ilgili yayınladığı taziye mesajı tepki topladı. 

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Rektör Akgül, "Tarihçi yazar Kadir Mısırlıoğlu'na Allah'tan rahmet; yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı Cennet olsun" diyerek paylaşımda bulundu.

Rektör Akgül'ün paylaşımı takipçileri tarafından büyük tepki topladı. Yorumların ardından Rektör Mehmet Akgül'ün paylaşımını kaldırmaması da dikkat çekti.

Rektör Akgül'e yapılan yorumlar şu şekilde:

Mustafa Gökdoğan Allah rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun İnşAllah

Süleyman Atik Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun,inşallah.

Türk Ahmet Hamdi Külahçı Ateşi bol olsun

Emre Kır Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun İnşaAllah

Mustafa Bozkurt Allah rahmet eylesin Mekanı cennet olsun

Mehmet Şimşek Yapmayın hocam Allah aşkına.siz bilimi temsil eden konumdasınız.bu sefil tarihçi falan değil.tğm anadoluyu yakan,yıkan yunanlıya keşke yunan galip gelseydi diyen mğptezele m.akife,Atatürke dil uzatan bir arsıza rahmet dilemek bilim insanına yakışmaz.

Hasan Şimşek Puta tapanların ateşi bol olsun. Allahı Rab hz. Muhammed ( sav) i Rasül bilenlere Allah rahmeti ile muamele etsin inşallah. Biz kendisi hakkında iyiliğine şahitlik ederiz.

Mustafa Ayran Allah rahmet eylesin

Selim Mıhoğlugil Bu ülkenin kurucusuna ve annesine dil uzatan bir nesneye Allah rahmet eylesin demeniz ne acı. Unutmayın siz bir Atatürk 'ün kurumunun başındasınız ve onun ilkeleriyle öğrenci yetiştireceksiniz.

Kamil Arı Allah rahmet eylesin.

Adem Gümüş Mekanı cennet makamı âli olsun

Osman Akgül ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsun.

Mehmet Küçüker Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Harun Ayhan Hocam sizde gerçek tarihi biliyorsunuz demekki allah sizdende razı olsun

Fevzi Kılıçel Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşaallah.

Osman Zahma Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun İnşaAllah

Abdullah Karabey Tapur Çok ilginç kurtuluş savaşı için keşke Yunan kazansaydı diyen birine cennet mekan olsun sa bu işde bir yanlışlık olmalı kurtuluş savaşı kutlamalarındada en önde bu ne ikiyüzlülüktür

Yusuf Sezer Pamuğu ve ateşi bol mekanı cehennem olur işallah

Aziz Güzel Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Beytullah Özel Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet olsun.

Adıgüzel Karaman rahmet okuyanı Allah kavuştursun

Suat Yıldırım Atatürk hakkındaki düşünceleri ortada iken ,
milli değerlerimizi hiçe sayarak milli kurtuluş savaşını keşke Yunan kazansaydı diyen birisini hayırla yad etmenin doğru olmadığını düşünüyorum.
Safımızı belirlemeliyiz Atatürk mü?
Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı Ölen kişi mi ?

Derviş Kerimioğlu Eğer atalarima saygısızlığı bilerek yapmış ise, yasliliginin eseri değilse cehennem ateşi bol olsun, sevenleri ulkemden ırak olsun. Yok yaşlılık hastalıktan bu kin nefret tohumlarını ekmis ise Allah'a havale ediyorum. Hiç şüphesiz Rabbim hakkıyla muamele edendir.

Türk Ahmet Hamdi Külahçı Bir bilim adamı ve rektör olarak bu mesajı size yakıştıramadım

Zeynel Abidin Şanlı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Şerafettin Güç Keşke Yunan galip gelseydi, Gazi Mustafa Kemal'e zerre muhabbet besleyen cenazeme gelmesin, Zübeyde Hanım genelevde çalışıyordu diyen Atatürk ve Mehmet Akif düşmanı zatın Türk Bayrağına sarılı tabuta konması kanıma dokunuyor, bütün şehitlerimize hakaret olarak görüyorum..

Mustafa Demirayak Mehmet Bey ;Atatürk ün kurduğu CUMHURİYET TÜRKİYESİNİN Rektörlük görevinde Atatürk’ümüze hakaret eden bir şahısa rahmet okumak TAŞELİ Bölgeli birine yakıştıramadım, destan yazan bir GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BAŞKOMUTANA küfür eden bir dengesiz meczuba rahmet okumanızı içime sindiremiyorum acil silmenizi tavsiye eder, Ermenek te yassıkayadaki yeni dikilen şehitler anıtı çok güzel olmuş temiz havada bir ziyaret etmenizi hassasiyetle öneririm 

Şerafettin Güç KINAMA Özellikle ve özellikle ilim irfan yuvası gözüyle gördüğüm Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül'ü kınıyorum.....
"Keşke Yunan galip gelseydi, Gazi Mustafa Kemal'e zerre muhabbet besleyen cenazeme gelmesin," diyen püsküllü bela Kadir Mısırlıoğlu'nun cenazesine taziye methiyeleri düzen Prof. Dr. Mehmet Akgül'ü kınıyorum.....
Zübeyde Hanım genelevde çalışıyordu diyen Atatürk ve Mehmet Akif düşmanı zatın Türk Bayrağına sarılı tabuta konması kanıma dokunuyor, bütün şehitlerimize hakaret olarak görüyorum.
Birde taziye mesajı yayınlıyor. Sayın rektör başında bulunduğun Üniversitenin adına layık olmaya çalış lütfen.

Ercan Çölmekçi Benim , ilim yurdu Karaman’ım da Senin gibi yönetici olmasına çok üzüldüm ,yazık.

Samet Nigdevi Hocam kınayıcilarin kınamasi sizi yıldırmasın. Üstadın mekanı da cennet olsun inşallah

Suat Yıldırım Kınayanlar vatan için cumhuriyet için Atatürk için kınıyorlar acaba rahmet dileyenlerin amacı nedir?
Bu halk ne ara bu hale geldi?
Bayrağa Atatürk e vatana bile saygı kalmadı! Günlük fanatik siyaset dünyayı okuyamayan eğitim düzeyi düşük üretimden gerçeklerden koparılmış vatandaş!
Allah sonumuzu hayretsin

Mehmet Keşci Hemsehrimiz olarak iki kez övündügümüz Atamıza,Şanlı Bayrağimiza ,büyük şaiŕ Mehmet Akif e,kurtuluş mucadelesine dil uzatan birine rahmet dilemenizi kınıyoruz.