Rektör Bey, Varlık Sebebiniz Öğrencilerin Sesini Niye Duymuyorsunuz?

TAKİP ET

*KMÜ’de 2 Gün ertelenen BÜT Sınavları neden Online yapılmıyor veya ileri bir tarihe ertelenmiyor?
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ)’de Bu hafta yapılacak olan ancak yoğun kar yağışı nedeni ile Rektörlükçe 2 gün erteleme verilerek daha sonraki günlerde yapılmasını açıkladığı Bütünleme Sınavları öğrenci ve velileri adeta isyan ettirdi.
Pandemi döneminde online yapılabilen ders ve sınavların böyle bir imkan olmasına rağmen ısrarla bu hava ve pandemi şarlarında yüzyüze yapılma isteğine kimse bir anlam vermezken, KMÜ yönetiminin varlık sebebi öğrencilerin hem tatil, hem kötü hava şartları hemde pandeminin yayılma gösterdiği bu günlerde ısrarla ertelenmemesi veya online yapmama ısrarı tepkileride beraberinde getiriyor.
Pek çok öğrenci sosyal medya hesaplarından KMÜ yönetiminin bu ısrarına adeta isyan mesajları verirken KMÜ yönetiminin hala sessiz kalmasına kimse bir anla veremiyor. 
2 Gündür yurt genelinde süren yoğun kar yağışı nedeni ile yaşanan ulaşım aksaklığı karşısında Otobüs seferlerinin yapılamamasına rağmen KMÜ yönetiminin öğrencilerin sesine duyarsız kalmaları karşısında ‘bu duyarsızlık niye?’ sorusunu sormak ta bizlerin, öğrenci ve velilerin hakkı olsa gerek.