Rektör Ak'a ziyaretler sürüyor

TAKİP ET

İlim Yayma Cemiyeti Karaman Şube Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Gök ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette İlim Yayma Cemiyeti Karaman Şube Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Gök ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla KMÜ rektörlük görevine atanan Prof. Dr. Namık Ak’a hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar dilediler.  

Ziyaret, Rektör Namık Ak ile İlim Yayma Cemiyeti Karaman Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin sivil toplum kuruluşlarının faaliyetleri ve eğitim-öğretimin hayat boyu sürdürülmesi hakkında fikir alışverişinde bulunmasının ardından iyi dilek temennileriyle sona erdi. 

GOLDA GENEL MÜDÜRÜ DOĞAN’DAN REKTÖR NAMIK AK’A ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Golda Genel Müdürü Fatih Doğan ve beraberindekileri makamında kabul etti. 

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile KMÜ rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Namık Ak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Golda Genel Müdürü Fatih Doğan ve fabrikanın birim temsilcileri Rektör Namık Ak’a yeni görevinde başarı dileğinde bulundular. 

Rektör Namık Ak ve Genel Müdür Doğan'ın, üniversite ve sanayi işbirliği, Karaman’ın gıda şehri olması ve üniversitenin gıda konusundaki araştırmaları üzerine bir süre sohbet etmesinin ardından ziyaret, iyi dilek temennileriyle sona erdi. 

EĞİTİME DESTEK PLATFORMUNDAN REKTÖR AK’A ZİYARET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Karaman Eğitime Destek Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Baran ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti. 

Karaman Eğitime Destek Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Baran ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile KMÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Namık Ak'a hayırlı olsun temennisinde bulunurken Rektör Ak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yönetim Kurulu Başkanı Baran ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.  

Ziyaret, üniversite ve sivil toplum kuruluşları arasında ortak eğitim-öğretim faaliyetlerinin görüşülmesinin ardından sona erdi. 





karaman karaman haber namık ak ziyaret