Rehabilitasyon Merkezi..

TAKİP ET

İlimiz Ermenek İlçe merkez ve köylerinde bulunan şehit ve gazi aileleri için Ermenek Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünce organize edilerek düzenlenen

İftar programı 25 Haziran 2016 Cumartesi günü Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi Umut Kafe Bahçesinde gerçekleşti.

           İftar programına İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör, Başyayla Kaymakamı Hamza Özer, Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, Cumhuriyet Başsavcısı Bilgehan Yücel, İlçe Jandarma Komutanı J.Yüzb. Murat Alver, daire amirleri, çok sayıda şehit ve gazi yakını ile maden kazazında şehit olanların aileleri ve yakınları katıldı.
           İftar programı sırasında A.R.Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan engellilerden oluşan ilahi ve semazen grubu katılımcılardan büyük ilgi gördü.
       Programda bir konuşma yapan Kaymakamız Sayın Eyyüp GÜNGÖR, şehit ve gazi yakınları ile maden kazasında şehit olanların ailelerine iftar yemeğine katılımlarından dolayı teşekkür etti ve bu vesileyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.
Erçevik’in önümüzdeki günlerde transfer çalışmalarını yöneticilerle birlikte yaparak kurulacak takımla birlikte de bayram sonrası antrenmanlara başlayacağı öğrenildi.