RECEP ŞEKER KUTLAMA MESAJI

TAKİP ET

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

AK PARTİ KARAMAN MİLLETVEKİLİ DR. RECEP ŞEKER


Ak Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi:
    “Geleceğimizin mimarı eğitim camiamızın değerli mensupları öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü can-ı gönülden kutluyorum. 
Toplumların gelişmesi veülkelerin kalkınarak çağdaş ülkeler düzeyine çıkabilmesi ancak kaliteli bir eğitim ve öğretim ile mümkün bulunmaktadır. 
Eğitim ordumuzun değerli neferleri öğretmenlerimiz, çocuklarımızı ve gençlerimizi en güzel şekilde eğiterek geleceğin dünyasını inşa etmek gibi çok önemli bir görevi icra etmektedirler. 
Hepimizin gönlünde müstesna bir yeri olan istikbalimizin mimarı öğretmenlerimiz,  kültür ve medeniyetimizde anne ve babalarımız kadar değerli onlar kadar aziz ve muteberdirler.
Yine Hz. Ali’nin (R.A) “Bana bir harf öğretenin kölesi olurum” sözü ile eğitimin ve öğretmenlerimizin önemi en güzel şekilde ifade edilerek ilim adamları ve öğretmenler toplumun direği olarak kabul edilmiştir.
Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin, aklın ve bilimin rehberliğinde değişen dünyaya ayak uydurabilecek şekilde; bilgili, donanımlı, dinamik,  vatanını ve milletini canından çok seven, milli ve manevi değerlerine saygılı bireyler olarak yetiştirmek geleceğimiz için hayati önem arz etmektedir. 
Tüm bunların bilincinde olan AK PARTİ iktidarımız, çocuklarımızın ve gençlerimizin kaliteli ve modern bir eğitim almaları ve çağın gereklerine uygun en iyi şekilde yetiştirilebilmeleri için bütçeden en fazla payı milli eğitime ayırarak,  her alanda olduğu gibi eğitim alanında da birçok ilke imza atmış, birçok düzenlemeyi gerçekleştirmiştir. Yeni Türkiye yolunda, bu konudaki çalışmalar hız kesmeden devam edecektir. Zira eğitim alanında atılan her adım Ülkemizin aydınlık geleceği demektir.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm saygıdeğer öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.””dedi