RECEP ŞEKER CUMHURİYET MESAJI

TAKİP ET

R.ŞEKER; 'CUMHURİYET, YENİDEN DİRİLİŞİN SEMBOLÜDÜR'

AK PARTİ Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ŞEKER mesajında şu ifadeleri yer verdi: “Cumhuriyetimizin 92. yıldönümünü Milletimiz ile birlikte büyük bir coşku ve kıvançla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz.
Aziz Milletimiz en zor şartlara ve bütün imkânsızlıklara rağmen asla umutsuzluğa kapılmadan, bağımsızlığından taviz vermeden, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü İstiklal mücadelesini büyük bir zaferle neticelendirmiş, bu büyük bağımsızlık mücadelesi sonunda milletin iradesini esas alan Cumhuriyet ilan edilmiştir.
Her anı kahramanlıklarla dolu eşsiz bir mücadele örneği Kurtuluş Savaşımız Aziz Milletimizin var olma mücadelesi, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin sembolüdür.
Milletimiz, Cumhuriyeti bütün değer ve kurumlarıyla özümsemiş birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ülkemizi çağdaş dünya devletleri içinde hak ettiği saygın konuma yükseltmek için gerekli olan iradeyi ortaya koymuştur.
Cumhuriyetin ilan edilmesinden bu tarafa 92 yılda büyük hamleler gerçekleştirilmiş ve çok önemli başarılara imza atılmıştır. Özellikle son yıllarda AK PARTİ iktidarı ile muazzam bir gelişme ivmesi yakalanmış, her alanda çok önemli yapısal reformlar gerçekleştirilmiştir. Ülkemiz geleceğe umutla bakmakta ve dünyanın saygın ve güçlü bir ülkesi olma yolundaki yürüyüşünü kararlılıkla devam ettirmektedir.
Millet olarak el birliği ve gönül birliği ile çalışmaya devam etmemiz, kardeşçe birbirimizi kucaklamamız, birlik ve beraberlik içinde birbirimize kenetlenmemiz halinde çok daha güçlenerek, daha aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kurmak mümkün olacak ve daha büyük başarılarla Cumhuriyetimizi taçlandıracağız.
Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 92. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutlar, bu anlamlı günde İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, tüm vatandaşlarımızı sevgi ve saygı ile selamlıyorum.”