Ramazan Erkabaktepe'den Gazetemize Ziyaret

TAKİP ET

“HAYATIM BOYUNCA BANA YOL GÖSTEREN, YOLUMU AYDINLATAN, YÖNÜMÜ BELİRLEYEN EN ÖNEMLİ KILAVUZ ÜLKÜCÜ HAREKET, BU KUTLU YOLDAKİ YOLDAŞIM DA ÜÇ HİLAL OLMUŞTUR”
MHP’den bu yıl yapılacak olan Milletvekilliği Seçimlerinde Aday Adayı olduğunu açıklayan Rmazan Erkabaktepe Gazetemizi ziyaret etti.
Erkabaktepe aday adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi;
“Mensubu olmaktan büyük onur ve şeref duyduğum davamın hemen her kademesinde çocukluk yıllarımdan buyana 30 yıldır aktif görevler aldım. Teslim aldığım tüm görevleri adanmış bir ruh, çelikten bir irade ve ülkücü duruş sergileyerek yerine getirmenin ve bizden sonraki arkadaşlarımıza tertemiz ve lekesiz bir şekilde teslim etmenin huzuruyla ve bundan aldığım cesaretle milletvekili aday adayı olarak yola çıktım.
İnsanları hayatları boyunca yönlendiren, onlara rehberlik edip yol gösteren bazı unsurlar vardır. Hayatım boyunca bana yol gösteren, yolumu aydınlatan, yönümü belirleyen en önemli kılavuz ülkücü hareket, bu kutlu yoldaki yoldaşım da üç hilal olmuştur. 
Ortaokul yıllarından itibaren sürdürdüğüm vatana ve millete hizmet odaklı siyasi mücadelemi daha büyük ölçekli olarak Ankara’da, yüce Türk milletinin yüce meclisinde sürdürebilmek ve Cumhur İttifakımızın ortaya koyduğu ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuna katkı sağlayabilmek için milletvekili aday adayı olarak yola çıkmış bulunuyorum.
Çıktığımız bu yolda Cenab-ı Allah bizleri mahcup etmesin ve muzaffer kılsın. 
Bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar birlikte görev yaptığım, omuz omuza mücadele ettiğim tüm dava arkadaşlarıma, teşkilatlarımızın her kademesinde hali hazırda görevler alan kıymetli gönüldaşlarıma, vatansever ve milliyetperver kadrolara her daim destek veren Karamanlı hemşehrilerime en kalbi selam ve sevgilerimi iletiyorum.”