PTT 176 YAŞINDA

TAKİP ET

Karaman PTT Başmüdürlüğü, kuruluşunun 176. yıldönümü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte 176'ncı müşterisine sürpriz hediyeler verdi.

PTT’DEN 176. YILINDA 176. MÜŞTERİSİNE SÜPRİZ HEDİYE

  PTT’nin kuruluşunun 176. Yıldönümü kapsamında etkinliklerine devam ediyor.
Karaman PTT Başmüdürlüğüne dün sabah işlem yapmak üzere gelen Gülsüm Gümüş adlı müşteri, her şeyden habersiz PTT gişesine yöneldiğinde sürpriz bir karşılama ve hediyelerle karşılaştı.
PTT. Kuruluşunun 176’ıncı yılında PTT Karaman Başmüdürü Mete Ersoy ve İşletme Müdürü Anıl Yıldırım tarafından dün sabah 176.cı sırayı alan müşterisine PTT’nin çeşitli promosyon ürünlerinden oluşan set ve çeşitli hediyeler takdim etti. 
Karşılaştığı hediye ve sürprizle ilgiden dolayı mutluluk duyan Gülsüm Gümüş, PTT Baş Müdürü Mete Ersoy ve personeline teşekkür etti. PTT Karaman Başmüdürü Mete Ersoy, Gümüş’e PTT’nin 176. Yılına girdiğini hatırlatarak;
“PTT Hizmetlerimizden memnun musunuz. Bizim önceliğimiz vatandaş odaklı hizmet ve sizlerden aldığımız memnuniyet.” Dedi. Gümüş, “Yıllardır PTT ile çalıştığını ve her alanda büyük yenilik ve kolaylıklarla karşılaştıklarını söyleyerek bir kez daha PTT Başmüdürü Ersoy’a ve personeline bu nezaketli tavırlarından dolayı teşekkür etti.