PROF. DR. VEYSEL EROĞLU'NDAN KARAMAN'A 3 MÜJDE…

TAKİP ET

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Karaman'da inşa edilecek 3 adet gölet ve sulama projesinin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurları jet hızıyla imzaladı.

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI PROF. DR. VEYSEL EROĞLU’NDAN KARAMAN’A 3 MÜJDE…
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Karaman’da inşa edilecek 3 adet gölet ve sulama projesinin kamulaştırmalarının yapılabilmesi için gerekli olurları jet hızıyla imzaladı.
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından inşa edilecek Merkez Yılangömü Göleti ve Sulaması, Başyayla Üzümlü Göleti ve Sulaması ile Merkez Taşkale Göleti ve Sulaması için gerekli kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla kamu yararı kararı alınması hususunda olurlar düzenlendi. DSİ Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen olur, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından aynı gün imzalandı.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Merkez Yılangömü Göleti ve Sulaması ile 550 dekar,   Başyayla Üzümlü Göleti ve Sulaması ile 1000 dekar, Merkez Taşkale Göleti ve Sulaması ile de 3600 dekar araziye su temin edilecek. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bu tesislerin hizmete alınmasıyla yöredeki çiftçilerin aynı topraklardan daha fazla gelir elde edeceklerini ifade etti.