PROF. DR. M.ALAGÖZ; "25 YIL DİLE KOLAY, HER ŞEYİMİ KARAMAN'A BORÇLUYUM"

TAKİP ET

Karaman'da 25 Yılını dolduran ve Akademik hayatını başarılı çalışmaları ile adım adım tırmanarak Profesörlüğe kadar yükselen KMÜ Öğretim görevlisi, Prof. Dr. Mehmet Alagöz, Karaman'dan ayrılması nedeni ile Basın Mesupları ile bir araya geldi.

 Sultan Kasrı’nda önceki gün akşam Arabaşı ikramında bulunduğu Basın Mensupları ile vedalaşan Prof. Dr. Mehmet Alagöz; “Dile kolay, 25 Yıldır Karaman’dayım, hep söylüyorum, ben artık bir Karamanlıyım. Evet gerçekten ben her şeyimi Karaman’a borçluyum.
    Ben Karaman’ı ve Karamanlıları sevdim, Karamanlılar da beni sevdiler, bu benim için büyük bir mutluluk. Ancak 5 yılı aşkın süredir bir alie bölünmesi yaşıyorum, eşim Konya’da görevli olduğu için evim ve çocuklarım da Konya’da. Artık ben de Konya’ya gitmek zorundayım.
    KMÜ’deki son zamanlardaki gelişmeler önemli, yeni bölümler ve artan Akdemisyen sayısı ile KMÜ artık hızlı bir büyüme sürecine girdi ve bu büyüme ile de başarıları da yakalayacağına inanıyorum.
    Karaman’dan ayrılıyorum ama her zaman Karaman ve Karamanlılarla birlikte olacağım” dedi.
    Basın Mensupları da Mehmet hocaya Karaman’a yaptığı hizmetleri için teşekkür ederken, yeni görevinde de başarılarının devamını dilediler. 
Haber: Yasemin KÜÇÜKCİCİBIYIK