POTA'NIN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

TAKİP ET

*Karaman'da düzenlenen okullar arası yıldızlar ve gençler (b) basketbol müsabakalarında şampiyonlar belli oldu.

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okul sporları müsabakaları bir birinden çekişmeli karşılaşmalarla devam ediyor. Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu ve Yunus Emre Spor Salonlarında oynanan okullar arası yıldızlar ve gençler (b) basketbol müsabakaları da bir birinden zevkli karşılaşmalara sahne oldu. Yıldızlar kategorisinde 10, gençlerde ise 7 okul takımının yer aldığı karşılaşmalar da sporcular tüm hünerlerini sergilerken ortaya koydukları mücadele ise tribünleri dolduran sporseverlere adeta basketbol resitali yaşattı.
Beş gün boyunca devam eden müsabakalar sonunda yıldızlar erkeklerde Özel Babaoğlu Ortaokulu, yıldız kızlarda Ermenek Hatice ve Hakkı Polat Ortaokulu, genç erkekler ve kızlarda ise Karaman Anadolu Lisesi takımı birinci oldu. Genel sıralamada ise yıldız erkeklerde Hatice ve Hakkı Polat Ortaokulu ikinci, Özel Başarı Ortaokulu üçüncü, İstiklal Ortaokulu dördüncü, yıldız kızlarda İmaret Ortaokulu ikinci, İbrahim Bey Ortaokulu üçüncü, İstiklal Ortaokulu dördüncü, genç erkeklerde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi ikinci, İrfan Ataseven Anadolu Lisesi üçüncü, Anadolu İmam Hatip Lisesi dördüncü, genç kızlarda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi ikinci oldu.
Kategorilerinde dereceye giren takımlar ise Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etmeye hak kazandı.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz, Mustafa Akgündüz, Cavit Bardak, Aydın Kaya, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yavuz Candan, okul sporları ve futbol il temsilcisi Yaşar Çalışkan ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.
Haber: Mehmet İSSİ