Polis Yakalıyor, Mahkeme Tutukluyor

TAKİP ET

Karaman'da suç ve suçun önlenmesine yönelik emniyet güçlerinin yaptığı kararlı ve istikrarlı çalışmalar devam ediyor. Polis suç ve suça karışan şahısları paketliyor, mahkeme tutuklayıp cezaevine gönderiyor.

Şehrin her bölgesinde polis noktalarında asayiş, narkotik ve trafik başta olmak üzere vatandaşın huzurunu bozmaya yönelik her türlü suçun engellenmesi ve suça karışan şahısların yakalanması için günün her saatinde yürütülen çalışmalar haftalık olarak kamuoyuyla paylaşılmaya devam ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 20-25 Ocak tarihleri arasında yapılan çalışmalarda 5 bin 371 şahıs sorgulandı. Çeşitli suçlardan aranan 15 şahıs yakalanırken, 14’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Trafik denetimlerinde ise 15 araç sürücüsüne ehliyetsiz ve yetersiz ehliyetle araç kullanmaktan, 14 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan ve 7 araç sürücüsüne de kamunun huzur ve düzenini bozacak şekilde araç kullanmaktan cezai işlem yapıldı. 39 araç trafikten men edilirken, 16 sürücü belgesine de el konuldu.

Yapılan çalışmalarda ise 50 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet tüfek, 10 adet kesici ve delici alet, 107 gram uyuşturucu madde, 10 adet uyuşturucu hap ve bir adet hassas terazi ele geçirildi.








İl Emniyet Müdürlüğü asayiş narkotik trafik ruhsatsız tabanca uyuşturucu huzur suç