Polis, Şehrin Haftalık Suç Raporunu Açıkladı

TAKİP ET

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşın huzurunu bozacak her türlü suçun engellenmesi, suça karışan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan haftalık çalışmalar kararlı bir şekilde devam ediyor.

Asayiş, narkotik ve trafik olayları başta olmak üzere birçok alanda operasyonlarını ve denetimlerini sürdüren Emniyet ekipleri 16-22 Aralık tarihleri arasında yaptıkları çalışmalarda 100 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 5 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet tüfek, 29 adet kesici ve delici alet, 500 fişek, 12 gram uyuşturucu madde, 2004 adet uyuşturucu hap, 3120 adet kaçak sigara ve 60 kg kaçak tütün ele geçirildi.

Polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 7 bin 669 şahıs sorgulandı. Çeşitli suçlardan aranan 16 şahıs yakalandı. 9 Şahıs tutuklandı. Ehliyetsiz, yetersiz ehliyetle araç kullanmaktan 51 araç sürücüsüne, alkollü araç kullanmaktan 15 araç sürücüsüne, kamunun huzur ve güvenini bozacak şekilde araç kullanmaktan ise 17 kişiye cezai işlem uygulandı. 68 araç trafikten men edildi. 17 sürücünün ise ehliyetine el konuldu.







Asayiş narkotik trafik huzur güven uyuşturucu Emniyet kaçak cep telefonu tabanca denetim operasyon