Polatlı Belediye Rakiplerini Bekliyor

TAKİP ET

Kadınlar 1.Lig, A grubunu yenilgisiz lider tamamlayan Polatlı Belediye adını direk Fınal four'a yazdırmayı başardı. Ankara temsilcisi diğer takımların Play-off oynayıp, Fınal four'da kimlerin kendisine rakip olacağını beklemeye geçti.

Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Ligi hafta sonu oynanan maçlarla sona erdi. A grubunda Polatlı Belediye oynadığı 14 karşılaşmada 13 galibiyet ve bir beraberlik alarak ligi namağlup 27 puanla birinci sırada tamamladı. Gruptaki temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü ise oynadığı 14 karşılaşmadan 10 galibiyet ve 4 mağlubiyet alarak 20 puanla ikinci sırada lige tamamlayarak play offlara katılmayı garantileyen ilk takım olmuştu. Play offlara katılacak son üç takım ise Eyüpsultan Belediyesi Göktürk HSK, Cent Koleji ile Avcılar 1903 oldu.

 

GÖKTÜRK PLAY-OFF'A KAZANARAK GİTTİ

Kadınlar 1.Ligi, A grubu, son hafta maçında evinde Eskişehir Hentbol ile karşılaşan Göktürk sahadan 35-24 galip ayrılarak grubu 16 puanla üçüncü sırada tamamladı. Göktürk haftalar önce Play-off oynama hakkını elde etmişti.

AVCILAR PLAY-OFF’DA

Kadınlar 1. Ligi, A grubu, 18. Hafta maçında, play-off sıralamasını etkileyecek çok önemli bir maç oynandı. Kastamonu’da oynanan Dinamik Spor ile Avcılar 1903 arasındaki maç, Avcılar 1903 takımının 45-41 galibiyeti ile tamamlandı. Bu sonuçla Avcılar 1903 puanını 12 yaptı ve rakibini averajla geçerek play-off katılma hakkı kazandı.

Kadınlar Hentbol 1. Liginin son haftasında alınan sonuçlar ise şöyle;

Eyüpsultan Bl. Göktürk Hnt. 32-Eskişehir Hentbol 24

Kastamonu Dinamik 41-Avcılar 1903 45

Polatlı Belediyesi 35-İzmir Gençlik Hizmetleri 27

Polatlı Belediye Hentbol Kadınlar Karaman Minik Atılım Spor Kulübü Play Off