PERŞEMBE PAZARINDA BAYRAM HAREKETLİLİĞİ

TAKİP ET

Ramazan bayramı öncesi Perşembe Semt Pazarı'nda hareketlilik yaşanıyor. Vatandaşlar bayram öncesi alışveriş yapmak için pazara akın etti.

Ramazan bayramına sayılı günler kala vatandaşlar alışveriş için çarşı ve pazara inerek alışveriş yoğunluğu oluşturdu. 
Semt Pazarı'na gelen vatandaşlar meyve sebze fiyatlarında Ramazan ayı başına göre düşük olması nedeniyle rağbet gösterdi. 
Ramazan öncesi rağbetin çok olması hareketliliğin artması pazarcı esnafın yüzünü güldürdü. 
Pazar esnafı, “Ramazan ayı bereketli geçiyor. Ramazan Bayramına sayılı günler kala kurulan Perşembe pazarına vatandaşlar yoğun rağbet gösterdi. Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlarımız ev ve bayram ihtiyaçlarını karşılamak için pazara akın ettiler. İlgiden oldukça memnunuz, satışlarımız çok iyi. Tezgâhlarımızda yerli ürünlerimizin çeşitleri her geçen gün artıyor ve fiyatlar aşağı iniyor. Fiyatlar bu şekilde seyrini koruyacak” dediler. 
Meyvelerin kilogram fiyatları şu şekilde: Kiraz 4 TL, şeftali 2.50 TL, kayısı 2 TL, nektarı 3 TL, muz 4 TL, çilek 4, erik 2.50 TL, şekerpare 3 TL, yenidünya 3,5 TL, karpuz 75 kuruş, kavun tane 3 TL.
Sebzelerin fiyatları ise; Domates 75 kuruş, salatalık 1.50 TL, biber 2 TL, patlıcan 1.50 ile 2 TL, limon 4 TL, patates 1.50 TL, soğan 1.50 TL.